מנהל תיקים אשמח אם תגיד לי מאיפה אתה שואב את הנתונים של השינוי בפוזיציות תוך יום ,בגלובס זה באיחור של יומיים.
אודה לך על התבונה והעזרה.
Printable View
מנהל תיקים אשמח אם תגיד לי מאיפה אתה שואב את הנתונים של השינוי בפוזיציות תוך יום ,בגלובס זה באיחור של יומיים.
אודה לך על התבונה והעזרה.
ישר כוח גיל!
זאת הגישה הנכונה והבריאה ביותר לניהול כספים והלוואי שכולם היו מבינים את מה שאתה הבנת.
אתה לא מאמין כמה מאמצים אני צריך להשקיע לפעמים כדי להעביר את הנקודה הזו.
שיהיה לך יום טוב,
מנהל תיקים.
מביזפורטלציטוט:
פורסם במקור על ידי קייזר סוזה
http://www.bizportal.co.il/web/webne...shtml#open_pos
מנהל תיקים.
אני פותח הודעה חדשה בפורום "יולי"
מנהל תיקים.
תודה לך,ציטוט:
פורסם במקור על ידי מנהל תיקים
נכון, מאד קשה להסביר למרבית האנשים את הגישה הכדאית/צרכנית לגבי כספם החסוך שמופקר בידי אינטרסנטים (וכמעט לא משנה היכן תפנה, האינטרסים כמעט זהים אצל כולם, והלקוח לא ממש מככב בראש האינטרסים הללו).
רק לידיעתך, אני כבר שוקד מעל שנתיים על אגירת לא מעט מידע (והכל מפירסומים בעיתונות כלכלית) אודות צרכנות פיננסית מחד, ומאידך נבחרי ציבור/בעלי ההון/החוב/השליטה/מנהלי חב' ציבוריות /מוסדיים, ובבוא הזמן (לא לבד ועם מעט עזרה) אוכל לקשר בין נקודות בולטות לעין, להראות כיצד עוברת מגמה של ניצול הציבור הרחב, כחוט השני בכל מעשי אותם גורמים, ואם עדיין ישאר לי מספיק כח, יתכן ואוכל לפרסם קובץ הנחיות/הישרדות ל-"אדם מהרחוב" מלווה בהסברים בגובה העיניים עם דוגמאות מאלפות.
מעניין באיזו דרך אבחר בעתיד לכשיהיה בידיי מספיק חומר להוכחה ש "מעבר לכל ספק סביר", האם ע"י פניה לסיוע לוגיסטי/אדמיניסטרטיבי לאחד מאותם גופים המנסים להגן על האזרח הפשוט (אך למרות רצונן הכן, תקציבם לא מי יודע מה) או שמא אבחר לנהל מו"מ עם אלו אשר חלילה עלולים להיפגע מכך (משהו מעין - קניית הזכויות ע"מ לקבור אותן)
ברוח קונספירטיבית זו, אתה מוזמן לצפות בסרט הבא
http://www.talcomps.com/%D7%A6%D7%99...%A8%D7%98.html
צייטגייסט
יש גם חלק ב למתקדמים!
בהצלחה
הי HRLציטוט:
פורסם במקור על ידי HRL
משום מה לא מצליח להעלות העמוד שאליו קישרת (ולש עם IE8),
האם יש קישור אחר, או דרך כלשהי אחרת לצפות בו
הלינקים לא עולים כאן טוב,
תחפש צייטגייסט לצפייה ישירה
יש חלק א משנת 2007
וחלק ב צייטגייסט- ערך מוסף/ תוספת משנת 2010
יש גם ביקורות על הסרט בויקיפדיה
תהנה :)
גיל,
אני חושב שמה שאתה מדבר עליו זה ניגודי עניינים שהם חלק בלתי נפרד משוק ההון הישראלי בגלל שהוא קטן וריכוזי. יש כל כך הרבה ניגודי עניינים שאתה כנראה לא מודע להם כי הכתבים הכלכליים למיניהם לא מבינים אותם ולכן לא כותבים עליהם אבל מי שנמצא בשוק ההון ורואה את הדברים מבפנים רואה המון דברים "מעניינים". דרך אגב, לדעתי, ככול שגוף או חברה הם גדולים יותר יש יותר ניגודי עניינים והם גם חמורים יותר אבל זה נושא כל כך מורכב ומסובך שאני מעדיף לא להיכנס אליו כי זה לעולם לא יגמר.
בכל מקרה בהצלחה לך !!!
מנהל תיקים.
נ.ב.
ראית מה כתבתי בהודעה החדשה בפורום "יולי" אשמח להתייחסות..
[quote=גיל (רעננה)]תודה לך,ציטוט:
פורסם במקור על ידי "מנהל תיקים":1kefz0sf
נכון, מאד קשה להסביר למרבית האנשים את הגישה הכדאית/צרכנית לגבי כספם החסוך שמופקר בידי אינטרסנטים (וכמעט לא משנה היכן תפנה, האינטרסים כמעט זהים אצל כולם, והלקוח לא ממש מככב בראש האינטרסים הללו).
רק לידיעתך, אני כבר שוקד מעל שנתיים על אגירת לא מעט מידע (והכל מפירסומים בעיתונות כלכלית) אודות צרכנות פיננסית מחד, ומאידך נבחרי ציבור/בעלי ההון/החוב/השליטה/מנהלי חב' ציבוריות /מוסדיים, ובבוא הזמן (לא לבד ועם מעט עזרה) אוכל לקשר בין נקודות בולטות לעין, להראות כיצד עוברת מגמה של ניצול הציבור הרחב, כחוט השני בכל מעשי אותם גורמים, ואם עדיין ישאר לי מספיק כח, יתכן ואוכל לפרסם קובץ הנחיות/הישרדות ל-"אדם מהרחוב" מלווה בהסברים בגובה העיניים עם דוגמאות מאלפות.
מעניין באיזו דרך אבחר בעתיד לכשיהיה בידיי מספיק חומר להוכחה ש "מעבר לכל ספק סביר", האם ע"י פניה לסיוע לוגיסטי/אדמיניסטרטיבי לאחד מאותם גופים המנסים להגן על האזרח הפשוט (אך למרות רצונן הכן, תקציבם לא מי יודע מה) או שמא אבחר לנהל מו"מ עם אלו אשר חלילה עלולים להיפגע מכך (משהו מעין - קניית הזכויות ע"מ לקבור אותן)
גיל[/quote:1kefz0sf]
אהלן גיל,
אני אשמח לשמוע, ונראה לי שגם חברי האתר על הניסיון שלך בתחום הזה,
מחכה לקובץ שלך :)