אני מצטרף לכל התגובות והתמיכה פה....
Printable View
אני מצטרף לכל התגובות והתמיכה פה....
האתר הזה הוא הרבה יותר מדף הבית שלי, הוא הכניסה הכי מדהימה שיכולתי לבקש לעולם שוק ההון. את ההמלצות, סקירות, ניתוחים ועוד המון מידע על השוק ומעבר אני לא חושב שהייתי יכול לקבל בשום מקום*אחר, ואת זה אני אומר לאחר שביקרתי בערך בכל אתר שמתיימר להיות אתר כלכלי. אדם נמדד לפי המעשים לא לפי השם , השם משפחה או התואר שתלוי לו במשרד ואני לא חושב שאני צריך להוסיף על המתן האינסופי של שחקן כלפי כל חבר באתר.
יותר מכל אני לא חושב שבשום מקום ברשת ישנם דיונים מעניינים ומעשירים כמו הדיונים באתר הודות לחברים בו שמקשיבים ומשתפים בצורה הכי תרבותית שקיימת.
ולמנהלי האתר, תמשיכו לפעול בצורה מדהימה ומקצועית להפליא. תודה תודה תודה....
*
שחקן, האתר שלך "התלבש" לי כמו כפפה ליד. שנים חיפשתי דבר כזה.
חזק ואמץ.
השתדל לא להשקיע יותר מדי אנרגיה בכתבות מהסוג הנלוז הזה. זה עלול להסיט אותך מהיעד המרכזי.
כמו כן יש להיערך לכך שקרן גידור, בה מעורבים כספים אמיתיים (בהבדל מסקירות ואסטרטגיות), מושכת יותר אש.
תודה רבה
אורי
אני אחרוג ממנהגי ואכתוב כאן הפעם.
לא ממש רלוונטי לי כרגע מה שמו של שחקן מעוף, בן כמה הוא, איפה הוא גר וכמה הוא מרויח.
אני גולשת כאן כבר יותר מחודשיים ומספיק לי לקרוא את התכנים שאתה כותב, שחקן, כדי להבין שאתה מקצועי ולגמרי לעניין.
שחקן מעוף, מי שלא תהיה, אני מאוד מעריכה אותך ומקוה שתמשיך לעשות את מה שאתה עושה כל כך טוב.
מיותר להתייחס לכתבות מהסוג הזה. להתעלם מהן זה סוג של פתרון ששווה לך אולי לשקול.
תודה לך על האתר, התכנים והתובנות.
ברצוני לחזק את ידך, אני משער שכמוני גם שאר אנשי האתר נמצאים מרצונם, איש לא כפה זאת עלינו ואנחנו מפיקים מהימצאותינו באתר את מלוא ההנאה והידע שמקבלים באמצעותך.בנוסף:שמך וזהותך כלל לא חשובה עקרונית וזוהי זכותך המלאה להישאר אנונימי.קראתי את כל הכתבות "אודותיך" כפי שפורסמו בגלובס ובביזפורטל ועקבתי בעין בוחנת גם אחרי תגובות הקוראים(למרות שהן נכתבות לרוב עי" מגיבים-מטעם ואינטרסנטים למיניהם)מה שברצוני לאמר לסיכום הינו שכתבות מעין אלו אינן ראויות לתגובה,לאיים בתביעה ייצוגית?מי-"שמכם "?. עצה קטנה ממני -המשך בדרכך הנקיה ותן לאחרים להתפלש בבוץ. בברכת ליל מנוחה galileo
זה אתר מצויין, ואני די מרחם על התומר הזה.
שחקן מעוף - אני לא יודע מי אתה, ומה המוטיבציה שלך - אבל סקירות טובות ומקיפות כמו שלך - גם אם אני (הקטן) לא מסכים איתן לפעמים, אין באף מקום אחר, והם בהחלט חשובות לי - מהיום שנרשמתי לאתר אני לא מפספס. בזכותך נכנסתי לנושא של אופציות (לומד אותו אט אט).
שיקפצו ביזפורטל (חוץ משלמה גרינברג שהוא יהודי יקר).
תמשיך ככה שחקן - רק שאלה קטנה - למה הסקירות התאחרו כל כך?
שחקן יקר, חזק ואמץ!!!
תודה על האתר הנפלא תודה ליוסי על הקורס המדהים בזכותכם הפסקתי להפסיד.
זה הזמן לאגור כוחות נפש ולשתוק עוד יומיים הכל יישכח והאתר הנפלא שהקמת ימשיך לספק לאנשים הפשוטים כמונו מידע מזוקק נקי מאינטרסים והרצת מניות.
תודה לצוות היקר על הכל אוהבים אתכם.
- מה כואב "לקו מנחה"? אז ככה, האם עוד מתמול שלשום הם לא אלה שדוחפים את הציבור לקניות משוגעות בבועה התל אביבית? והאם לא כואב להם "ששחקן" שופך להם מים קרים על ניפוח הבועה? והאם גם היום לא ימשיך הציבור שלנו את המומנטום בהנחיית "קו מנחה"?
- ואם כן, אז האם לא תצליח ת"א25 לחמוק, גם היום, ממכת הפתיחה היומית של וול סטריט?
- ואם כן, ובהנחה של עלייה יומית ממוצעת בת 10 נקודות ליום, אז האם לא תגיע ת"א25 לשער של 1170?
- אז בשלב הטרום נבדוק "ברויטר" את פתיחות אירופה, ואז נדע אם לא יקרוס מגדל הקלפים "שקו מנחה" מגוייסת לו, אז בהצלחה לכולם, תודה
המשך כך
באופן אישי אני מחזק אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שחקן בקר טוב לך קראתי את הכתבה בביז וקראתי את התגובה שלך . מיד רואים את ההבדל בינכם . אני מעריך אותך וחושב שאתה עושה חייל בתחום . אל תיתן לרעים האלה להעכיר את רוחך. מכבד את רצונך להיות אנונימי. תמשיך במלאכת קודש זאת . אני תומך בך לכל אורך הדרך