השאלה היא אחרת. אנחנו "חיים" עד יום ד' 28/7 שאז הפקיעה הקרובה.
אם נכתוב היום קול 1130 , זה יהיה שווה ערך לקול 1130 ביום ה' הבא במדד 1123.
אז לכתוב אותו, לסייע ולהציל את הכתבנים מהמגדל שלהם או להתבונן מהצד, זו השאלה.
Printable View
השאלה היא אחרת. אנחנו "חיים" עד יום ד' 28/7 שאז הפקיעה הקרובה.
אם נכתוב היום קול 1130 , זה יהיה שווה ערך לקול 1130 ביום ה' הבא במדד 1123.
אז לכתוב אותו, לסייע ולהציל את הכתבנים מהמגדל שלהם או להתבונן מהצד, זו השאלה.
אנסה להסביר במילים שלי:ציטוט:
פורסם במקור על ידי offir
1. שחקנים יש מעט במספר שכל אחד מהםפועלים (כותבים בעיקר ) בכמויות גדולות
2. שאר המשתתפים במשחק האפס, ויש המון, חלקם מגדרים (כפונקציה של גודל התיק המוחזק) אחרים מגדרים בהפוך (כפונקציה של כמות השורטים או כמות אחזקת תעודות בשורק), עוד קבוצה הם ספולנטים, ואחרת הם עושי הארביטראז' (כגון תעודות סל), אלגו טריידינג שמבצעים כמות אדירה של פעולות אך לא מחזיקים הרבה (בעיקר מנפחים ומנזילים מסחר), בין האחרונים תמצא גם סוחרים שמבצעים אסטרטגיות, ואחרונים חביבים - אלו שיש להם יותר מדי כסף ומעט מדיי הבנה , וזו דרכם להקל במעט על כובד הארנק שלהם.
3. יוצא מכך, שמעט גורמים כותבים בכמויות גדולות, והרבה גורמים קונים בכמויות קטנות בהרבה ובהתאם לצרכיהם.
בשורה תחתונה - מה שמופיע במפת הפוזיציות , אלו רק "יצירות" נטו של פוזיציות חשופות, או סגירות נטו של פוזיציות שהיו חשופות, כאשר מולן כמובן שיש קניות, בין אם במחיר שוק ובין אם במחיר שוק פחות 5-20 ש"ח (פעילי ארביטראז' או אלגו, יעוטו על כל אופציה שנמכרת במחיר של 5-20 ש,ח מתחת לערכה הנכון)
מנהל תיקים,
ראשית, הכתיבה שלך חיונית לאתר.
חייבים צוות אדום, זה לא סוד ששחקן מוביל קו שורטיסתי לפחות לתקופה הקרובה, מהמעט שהבנתי.
אתה כנראה שוורי על השוק, חושב שזה עת המציאות והשוק יחזור לעלות, זה הרי הכיוון הכללי של חברה צומחת ומתפתחת, אם השורט ישלוט זה סימן שהחברה בדעיכה ועבור כולנו זה לא כל כך נראה טוב.
אתה חושב, כי נתקדם בתקופה הקרובה למעלה , 2 צעדים קדימה ולכל היותר אחד אחורה.
השורטיסת חושב הפוך ואולי בכיוון של צעד קדימה חמש אחורה בחדות.
לא יודע מה קרה, אבל רק נגמר המסחר בארץ הויקס שם קפץ בשמונה אחוז, הS&P500 נתן ירידה של למעלה מאחד אחוז, מחר יש להם פקיעה על הראש.
בכל מקרה מה שמעניין אותנו לקראת שבוע הבא ימים ראשון/שני זה כיצד יסתיים המסחר באמריקה ביום שישי (ולא התנודה כרגע).
בהצלחה.
בניגוד אלינו, אני לא חושב שפקיעה מזיזה שם למישהו. נפחי המסחר שם משמעותיים יותר מדי.
כל מיני נתוני מאקרו מחורבנים מפילים אותם עכשיו, ואת האירופאים בעיקבותם.
קודם כל תודה לכל החברים בפורום שמשתפים את דעותיהם ומגיבים לאמירותי.
חשוב לי רק להדגיש שלדעתי יש פער מסויים בתפיסה שאני מציג אל מול התפיסה שמציגים חלק מהחברים ושל שחקן מעו"ף. אני מבין שמרבית החברים נמצאים באסטרטגיית מעו"ף זו או אחרת הקצובה בזמן ולכן ההסתכלות היא קצרת טווח מאוד (שבועיים קדימה). אני אינני משקיע בנגזרים, אלא משתמש במידע משוק הנגזרים כדי להבין איך המשתתפים בו ישפיעו על ההשקעות שלי - מניות ואיגרות חוב.
להסתכלות שלי על השוק אין "פג תוקף" ולכן אין סתירה בין ההסתכלות שלי להסתכלות של שחקן מעו"ף שאומר שיהיו ירידות ואני אומר שיהיו עליות. יכול להיות שבשבועיים הקרובים המדד יגיע ל 1050 (עד הפקיעה), ולמרות זאת עד סוף השנה אני חושב שהמדד יגיע ל1300.
מנהל תיקים.
למנהל תיקים שלום:
אני (וכנראה גם רבים אחרים) שמחים שהצטרפת אלינו. הניתוחים שלך בהירים ומעניינים מאוד. מה שיותר חשוב זה שזה בזמןאמת. גם העובדה שדעותיך הפוכות (שוריות) לאלו של השחקן (דוביות) מוסיפה מאוד לאתר ומפרה אותו.
תודה רבה על ההשקעה שלך בנו ומקווה שתמשיך להיות איתנו עוד הרבה זמן.
כפי שצויין כאן דבריך חיוניים לאתר וטוב שאתה פה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי מנהל תיקים
לגופו של עניין מפת הפוזיציות נותנת מידע רק לטווח הקרוב. והיא אינה רלונטית לסוף השנה ולשאלה מה יקרה. בהחלט יכולה להיות פקיעה 1110 ותתוך שבוע נראה 1000 את זה אי אפשר לחזות מהנעשה בנגזרים שכן טווחם מוגבל.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי leayael
צודק.
"A journey of a thousand miles begins with a single step"
Lao-tzu, The Way of Lao-tzu
Chinese philosopher 604 BC - 531 BC
הנה ראינו את סוף השבוע האחרון,ציטוט:
פורסם במקור על ידי מנהל תיקים
אתה עדין שורי על השוק?
אני לא שואל בהתרסה, אלא מתוך ענין על הניתוח שלך גם במצבי קיצון המנוגדים לתפיסה שהצגת, כי שם נמדדים המנתחים למינהם.
אני שוב מבקש לומר, השאלה עניינית לחלוטין
בכבוד רב
ותודה על סקירותך המלמדות, אותי בכל אופן