שוקת רחבה אוגוסט - דיונים ופרשנויות
ברוכים הבאים לשרשור שוקת רחבה אוגוסט.
אוגוסט תופס אותנו עם סטיות תקן די נמוכות.
מה שאומר שפוטנציאל הרווח יהיה יותר קטן.
לגבי כיוון השוק, אי אפשר לדעת. הגורואים השונים מסוכסכים עם עצמם, ומוציאים הערכות סותרות ב 180 מעלות בטווח של כמה ימים. מה שאומר כמה אפשר לסמוך על הגורו התורן (זה שחזה בדיוק מופתי את ההתרסקות של הבורסה בחוף השנהב ב 1824).
אם מאמינים לתאוריית השחקנים (שהחזיקו את השוק), זה אומר שמחר לאחר הפקיעה, השוק צריך להשלים את כל העליות שהפסיד עד עכשיו. מה שאומר שהיה כדאי היום למכור קצת פוטים רחוקים ביוקר, ולהנות מחר מהקפיצה של המדד. אז כמו שאמר המת לעיוור, נחייה ונראה.
אני התחלתי לבנות את שוקת אוגוסט כבר היום. מסתבר שזה ממש לא בעיה מהסיבה הפרוזאית הבאה: עד כמה שזה מוזר, כמות הימים לפקיעה, לא משנה כלום לגבי הביטחונות של אופציה מסויימת. מה שאומר שאם היה לי P1070 ליולי, מוגן ב P1040, וקניתי בחזרה 3 יחידות P1070 ב 15 ש"ח כולל עמלה נשארו 3 יחידות P1040 עודף. אלו ששימשו כהגנה מלאה לערימה יפה של אופציות אוגוסט ב P950 במחיר 65 ש"ח יחידה.
זה בכלל אומר, שחודש הבא, אני אתחיל למכור אופציות מאד רחוקות של החודש העוקב, כבר בשבוע הפקיעה. אפשר בשבוע הפקיעה לנצל את הכסף פעמיים.
לגבי הצד העליון, קרוב לי וצפוף לי. וגם הסחירות היום הייתה די עלובה. אז עדיין לא פתחתי כלום. לא בוער.
Re: שוקת רחבה אוגוסט - דיונים ופרשנויות
אהלן אופיר. ברוך הנמצא
הקאטצ' היחיד בשימוש באופציות מתות לחודש נוכחי כהגנה על רחוקות בחדוש הבא - הוא שמחר בשעה 9:50 - דרישת הבטחונות שלך גדלה פתאום ובצורה משמעותית, אז (ואני בטוח שזה מה שעשית) - צריך לשים לב שאתה לא כותב כמות שתגיע לחריגת בטחונות מיד אחרי הפקיעה.
אגב, אני ממש מסכים איתך לגבי הכיוון שאינו ידוע. כל כך הרבה דיבורים על כך שנתפוצץ למעלה אחרי הפקיעה, אבל בסופו של דבר, אני חושב שנהיה תלויים בעולם. אם שם יחליטו שעלו מספיק בשבועיים האחרונים ועכשיו זמן לתיקון של התיקון של התיקון - ייתכן ולא נראה שום תנועה חריגה.
ואם לחזור טיפה לכללים הבסיסיים של השוקת - שוקת סבירה לאוגוסט יכולה להיות 1000-1210 (בערך 30 שח פרמיה). אני חושב שהופחדנו מספיק ביולי מרמת ה1000. אפילו 1048 לא נשברת כל כך בקלות.
וכמובן - לנצל שבוע ראשון של חודש להעדפת כתיבה מרובה ורחוקה מאוד מאוד על פני כתיבה קרובה יותר ומועטה.
שיהיה בהצלחה לכולם!
הי גומר.
אתה כמובן צודק לגמרי לגבי הביטחונות.
הטריק נותן אפשרות לשימוש כפול בביטחונות בשבוע הפקיעה. אבל ברור שכל חודש לכשעצמו, צריך להיות עם שימוש בביטחונות במסגרת המסגרת.
אבל יוצא שאם נניח יש תנועה קיצונית במדד ככה קרוב לפקיעה, ורוצים להנות משני העולמות (גם להשאר לפקיעה, וגם לנצל תזוזה קיצונית), הרי שזה ממש אפשרי. ביננו אני לא מבין אין הם (בנקים ושות') מרשים את זה.
אם צפויה תנועה חדה לאחר הפקיעה או בספק שצפויה כזו , ואולי לאחר סופ"ש - אז לא כדאי כלל לפתוח עכשיו.
אם כן פותחים - כדאי לפתוח בשני הכיוונים, אחרת זה הימור שאולי יצליח ואולי לא , וזה הופיע בסיכום שלך דמ"כ לחודש שעבר כטעות שנעשתה.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי hanan121
אם צפויה תנועה חדה לאחר הפקיעה או בספק שצפויה כזו , ואולי לאחר סופ"ש - אז לא כדאי כלל לפתוח עכשיו.
אם כן פותחים - כדאי לפתוח בשני הכיוונים, אחרת זה הימור שאולי יצליח ואולי לא , וזה הופיע בסיכום שלך דמ"כ לחודש שעבר כטעות שנעשתה.
כן. יש כאן הימור מסויים. אבל לא נורא. זה עדיין בכמויות קטנות. רק בשביל הטעם. למעשה מה שקרה זה ששמתי מחיר יקר בשתי דרגות ממחיר השוק. ונראה שמישהו היה בלחץ לקנות בסוף היום.
"הגנבים" עוד פעם פתחו אוכפים 1120 לחודש אוגוסט.
האם גם הפעם, פעם השלישית, יצליחו שחקנים
ופקיעת אוגוסט תהיה גם סביב 1120 ? :)
לפחות שישלחו לנו גלידה על כל הטירטורים ועצבים שאנחנו עוברים :d
תשימו לב ש S&P500 סגר יפה פער בינו לבין ת"א25.
אני ביצעתי היום קניה סל ת"א 25, קניה סל שורט S&P.
לדעתי הפער יפתח שוב לאחר שהשחקנים יפסיקו להתערב ולהחזיק את המדד...
לגבי השוקת, הסטיה באמת מעצבנת, בצד התחתון אפשר היה לכתוב היום P1120 עם הגנה צמודה עם תגבול של 50 ש"ח.
אני עדיין מחכה שהשוק ירד קצת כדי לכתוב את הצד התחתון מתחת לאלף הנקודות שיוסיף יותר בטחון כמחסום פסיכולוגי.
מנסיוני מחודשים הקודמים, אני פותח שוקת רחבה בשבוע הפקיעה שקטנה לחודש הבא, במרחקים די גדולים, וככל שעובר הזמן אני מצתער שפחתחתי רק בקטנה כשהיתה לי הזדמנות לכתוב באמת רחוק מהמדד... אז אולי למראת הסטיה הקטנה עכשיו עכשיו זאת ההזדמנות לפתוח באמת במרווח בטוח.
מה אתם חושבים?
גיא.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Uri1180
"הגנבים" עוד פעם פתחו אוכפים 1120 לחודש אוגוסט.
האם גם הפעם, פעם השלישית, יצליחו שחקנים
ופקיעת אוגוסט תהיה גם סביב 1120 ? :)
לפחות שישלחו לנו גלידה על כל הטירטורים ועצבים שאנחנו עוברים :d
היי אורי, אני מפנה אותך לתגובה של שחקן לדיון על ניהול אוכף כתוב בראשי, שם הוא אומר שתמיד הם מגלגלים כ30K כתיבות לסטרייק הידוע (יצא שזה שוב 1120), אבל זה ממש לא אומר ששם יהיה מרכז הכתיבות שלהם במהלך החודש או ששם צפויה הפקיעה.
פשוט אוכף היא "אם כל אסט' השחיקה", כך שהגיוני לכתוב אותה על הסטרייק הנוכחי בתחילת החודש.
בחודש שעבר, כפי ששחקן כתב, השחקנים החליטו בשלב מאוד מוקדם ש1120-30 הם גבול עליון ולכן כבר בתחילה ריכזו המון כתיבות קולים שם, אבל פוטים היו מפוזרים.
בוקר טוב, gomer :) .
אני יודע שזה לא אומר שהפקיעה תהיה שם,
רק רציתי לחדד את הנקודה הבאה:
שלוש הפקיעות האחרונות - 1110, 1117, ~1118 - כולן באותו מדד כמעט.
לכאורה חודשים מאוד קלים, אבל באמת מאוד קשים (חוץ מחודש יוני).
כתיבה של כ- 24k לכל צד זה יותר מסתם גישושים.
חודש שעבר התייחסנו ל1130 כמגדל והוא לא עמד על הרבה יותר מזה.
מבלי להצטרף לחגיגית התשואות מחודש שעבר, אני רוצה לחגוג את ניצחוני על c1140/
לאחר שהאכיל אותי מרורים בחודש יוני, יכולתי לו ביולי, למרות שנכתב ב-80 ש"ח וביום ראשון עמד על כ-430 ש"ח עם מדד 1128.
איזו תחושה היתה זו לראות אותו אתמול עומד נכלם בשווי 10 ש"ח ואין קונה