היציבות בתוצר ברבעון השני השנה משקפת עליות בהוצאה לצריכה פרטית (0.6%) ובהוצאה לצריכה ציבורית (0.4%) וירידות בהשקעות בנכסים קבועים (3.4%-) וביצוא הסחורות והשירותים למעט חברות הזנק ויהלומים (11.9%-) בחישוב שנתי

הצמיחה במשק נעצרה לגמרי ברבעון השני - כך עולה מנתונים מעודכנים שפרסמה היום הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה.
ברבעון השני של 2015 גדל התוצר ב-0.1% בחישוב שנתי, לאחר עליות של 1.8% ברבעון הראשון ו-6.1% ברבעון האחרון של שנת 2014.
היציבות בתוצר ברבעון השני השנה משקפת עליות בהוצאה לצריכה פרטית (0.6%) ובהוצאה לצריכה ציבורית (0.4%) וירידות בהשקעות בנכסים קבועים (3.4%-) וביצוא הסחורות והשירותים למעט חברות הזנק ויהלומים (11.9%-) בחישוב שנתי.
התוצר המקומי הגולמי , במחירים קבועים ולאחר ניכוי השפעת העונתיות, עלה במחצית הראשונה השנה ב-2.5% בחישוב שנתי (2.6% באומדן הקודם), לאחר עלייה של 2.5% במחצית הקודמת ועלייה של 2.4% במחצית הראשונה אשתקד. התוצר המקומי הגולמי למעט מסים נטו על יבוא עלה במחצית הראשונה השנה בשיעור שנתי של 3.0%, לאחר עלייה של 2.2% במחצית הקודמת ועלייה של 2.5 במחצית הראשונה אשתקד.
עוד עולה מנתוני הלמ"ס כי כלל המקורות שעמדו לרשות המשק (מתוצר מקומי ומיבוא), עלו במחצית הראשונה של 2015 ב-1.8% בחישוב שנתי, לאחר עלייה של 2.9% במחצית השנייה של 2014 ועלייה של 1.8% במחצית הראשונה. יבוא הסחורות והשירותים ירד במחצית הראשונה ב-0.7% לאחר עלייה של 4.7% במחצית השנייה של 2014.
יצוא הסחורות והשירותים ירד ב-7.7% במחצית הראשונה בחישוב שנתי, בהמשך לירידה של 2.8% בחישוב שנתי במחצית הקודמת ועלייה של 3.9% במחצית המקבילה אשתקד.
תודה על סקירה חדה ומדויקת כרגיל! אכן, התנודתיות...
תודה על סקירה חדה ומדויקת כרגיל! אכן, התנודתיות באופציות השבועיות לא פשוטה, השאלה האם יש דרך אפקטיבית לגדר אסטרטגיה קצרת טווח מהתנודות? והאם יש יתרון למסחר בשבועיות בכלל?
adidi היום, 10:50