
פורסם במקור על ידי
לוי עובדיה
היי מני ,
לאחר שקראת את שני הפוסטים , אני חייב להוסיף כמה מילים להסבר כללי,
ניתוח טכני כיום הוא מדע !! -- לא מדע מדוייק כמו מטמטיקה , תרופות וכול, אלא כמו חיזוי מזג אוורי,, נניח , שניתן באופן מדעי על ידי דפוס התנהגות לחזות קדימה ל כ 96 שעות באופן די מדויק,
אז כך גם היא הרמה של ניתוח טכני היום,
איפה הבעיות?
ברגע שכול גרף באשר הוא נמצא במחירי שיא , ז"א משמאל לגרף אין מסחר לייחוס, אין נרות יפנים , שם מתחיל השלב של הפסקת ה מדע, ומעבר להערכות ! וכפי שציינתי קודם , על הדרכים לקבל הערכות, אז באמת ישנם מספיק אבל הן עדיין יהיו הערכות !!
ולכן שלב ההערכות עובר ל ,
1- דפוס התנהגות ( בלוקים של עליות וירידות כפי פרסמתי היום )
2-מעבר לגרף שבועי ולא יומי ( טעות היא כאשר מנייה במחירי שיא, או מדד, לעבוד עם גרף יומי - כי הרי אין ייחוס אחורה, ולכן המתנדים העיקריים עוברים ל גרף השבועי. )
3- ייחוס לעולם בהקשר למגמה , מתנדים וכו"ל.
4- חישובי פיבונצי, עם שימוש בהארכות הפיבו לאזור עתידי.
5-ועוד,
אבל כול הקבוצה המכובדת הזו היא כולה בגדר הערכות , אומנם מושכלת , ועם שימוש בניסיון הכותבים באשר הם, יחס סיכוי סיכון , שמירת קווים, דחיית השורטים בגרף על ידי חזרה מידית ללונג ועוד.
על כן אסיים בכך שכול אשר כתבתי היום בשאלתך על " לאיזה כיוון המדד ועד לאן ? , היא הערכה מושכלת, שימוש בגרף שבועי , כאשר אני שם את ניסיוני הטכני בתשובה, שוקל יחסי סיכוי סיכון , שומר על קווים בגרף ומשתמש בדפוסי התנהגות חוזרים.
ושם אני מגיע ל 1430-40 , כאזור כ הערכה
תודה ובהצלחה
על כל שאלה אתה מוזמן.