x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 225

נושא: זרקור: אידיבי פיתוח י / אידיבי אחזקות ד

Hybrid View

חוצפה באם יש כאן ניסיון לעצור תשלום ריבית לאג"ח ד.

רק לפני כמה חודשים אג"ח ג ו- ה קבלו פרעון שליש קרן ועוד קופון.

באם יש כאן ניסיון לעצור תשלום קופון שנתי לאג"ח ד מדובר בחוצפה - שום דבר לא השתנה בין פרעון אג"ח קצר ה ו- ג לבין תשלום קופון של אג"ח ד.

להערכתי, כדאי שזו תתחיל להיות הנורמה - באם יש בעיה מדברים על דחיית קרן או הסדרים אחרים ובינתים משלמים קופונים בזמן - פשוט כי זה יהפוך לאינטרס של בעלי השליטה לבקש הסדר, למרוח אותו שנתיים, בינתיים עו"ד שמייצגים את האג"ח גורפים את שכרם, החברה לא משלמת הוצאות מימון ובעוד 3 שנים ניתן למחזיקים חתול וחמור.

ציטוט פורסם במקור על ידי jsphs7 צפה בהודעה
    חוצפה באם יש כאן ניסיון לעצור תשלום ריבית לאג"ח ד..
    אל תדאג, כל עוד החברה לא מצהירה שהיא הולכת להסדר, אף אחד לא יעצור את תשלום הקופון
    ואידיבי הוציאה כבר אתמול הודעה לבורסה שהפרסום לא נכון, לדה מרקר יש משהו אישי נגד דנקנר והם ידועים בכתבות השליליות על החברה ככה שאני לא מתרגש מזה, להיפך הם נתנו לי הזדמנות מצויינת לקנות אתמול בסביבות 19.1
    אני באמת לא מבין איך אתם לא רואים כמה אפשרויות יש לדנקנר לעשות תעלולים חשבונאים ולממש נכסים בשביל להחזיק לפחות עד תחילת 2015 בלי להגיע להסדר אפילו, ומבלי לעשות אפילו הנפקת זכויות ולהביא כסף מהבית.
    ואם זה באמת יקרה, האפסייד על האגחים בתקופה הזו יהיה מטורף, לא לדבר על הקצרות שיעשו 100 אחוז בפחות משנה,
    ובמחירים האלה באמת שווה לי לקחת את הסיכון (זה יהיה בטוח יותר טוב מאאורה שנקבל את הכסף ב2031.. ;) אבל זה כבר לת'רד אחר)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות