סוף סוף, אחרי זמן כה רב , כבר כמעט התייאשתי מלקבל "קונטרה" ראויה לשמה, ואכן הנה זכיתי בה ברוב יושר.

ציטוט
" גיל ראיתי בחיים שלי הרבה חוכמולוגים,אתה עברת את כולם.
הגדרה מדוייקת מאין כמוה, אכן חוכמולוג הייתי וחוכמולוג אהיה,
ולא סתם חוכמולוג, אלא זן מיוחד וחריג ביותר הלוקח את מושג הזה רחוק ככל שניתן.

תן לנו אסטרטגיה אחת ותוביל אותה כל החודש.
למרות שאיני חש כל צורך להתנצל או להצטדק על כך שאיני נותן אסטרטגיות , אסביר בכל זאת (בעיקר לעיניהם של שאר החברים שיקראו תגובה זו) מדוע איני עושה זאת:
1. זמן - מלבד העיסוק באופציות אני עובד במשרה מלאה ++ ותובענית, הדורשת ממני את מרבית שעות היום, ולכן היכולת שלי לנהל שירשור באון ליין, מאד נמוכה, ואינה רציפה.
2. אחריות - כשאני עושה אסט', אני עושה אותה לעצמי, אני מבין את הסיכויים והסיכונים על בוריים, בין אם מרוויח או מפסיד, דין וחשבון אני נותן רק לעצמי. ואין הכוונה לדין וחשבון מההיבט החוקי אלא מהסוג של "איך אני ארגיש ואיך אני אשן בלילה" באם מישהו יעשה את האסט' שהדגמתי וייגרם לו עקב כך הפסד.
3. ובכל זאת, פה ושם אני דווקא כן רומז או נותן כיוון, לגבי סוגים של אסט' שמועדפות עלי, לא מספרים וסכומים, לא זמני ביצוע מדוייקים, אלא סוג אסט' + דרכי ניהול.
4. באם אותו כיוון או רמז עוזר למישהו, נותן רעיונות לאחרים- מה טוב, אבל אין לי שום כוונות לתת עם הכפית לפה, כי אם כבר, אז מעדיף שילמדו לדוג ולא יחכו לדג שיגיע על שולחנם.

פחות דיבורים ויותר מעשים{מי שלא עושה לא טועה}.
על מעשים, אין לי מה להתווכח, את דעתי כבר הבעתי בהרחבה,
ומי שלא עושה לא טועה- זו אמת ידועה ומוכחת, והנה אני מודה כאן, קבל עם ועדה, כי אני טועה לא מעט, ומבצע אסטרטגיות שבחלקן גם מפסיד, ועל כן רק תמהני מיהו אותו יחיד ומיוחד אשר את המעו"ף רק מכה ואת הזירוסם רק מביס.