x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 11

נושא: ביוסל - מישהו אמר כך

ביוסל - מישהו אמר כך

פרוטליקס וביוסל

בפעם האחרונה שכתבתי לפני מספר חודשים זה היה שהחברה הודיעה על סיום סבב גיוס החולים לתחילת שלב3 האחרון והמכריע.כתבתי בסופה של התגובה שאחזור לכתוב כאשר יהיה לי משהו מהותי.הותיקים זוכרים אותי ולחלקם יש דעות שליליות עלי עקב ידיעות מקדימות שהיו לי ופרסמתי כאן ולא תמיד השוק הגיב כמצופה והכעס פנה אלי.למרות שאני לא חייב לאיש כלום הרגשתי שהחוב היחידי הוא מוסרי וזו הסיבה שגמלה בליבי החלטה להמשיך עם פרסום הידיעות החשובות.בכל מקרה מה שאני כותב עכשיו אינו חדש כי הוא נאמר אתמול בכנס רציתי רק להסב את תשומת לב המושקעים בביוסל.מתוך דבריו של דוד אביעזר,מנכ`ל פרוטליקס`פרוטליקס תגיש את הבקשה לאשור ושיווק התרופה ע`י רשות המזון והתרופות בארה`ב FDA ברבעון הרביעי של 2009.החברה מתכננת לחתום על הסכם לרישוי הטכנולוגיה שלה או לשת`פ שיווקי כבר ב2009 ומצפה למכירות משמעותיות ב2010` לחברה יש קופת מזומנים גדולה ואי לכך אינה זקוקה לגיוס כסף נוסף ואין חשש לדלול מניות,למעשה מה שרציתי להגיד שאין היום בארץ שום חברת ביו שנמצאת כל כך קרוב לדבר האמיתי מאז ימי פארמוס.בנוסף יש להם פיתוח נוסף לטיפול בגז העצבים שמיועד בעיקרו לצבא האמריקאי.פוטנציאל שוק של 700 מליון דולר.דבר אחרון מתוך לחשושים בחברה יש סיכוי גבוה מאד מאד שטבע תרכוש אותם.זהו מבחינתי נסגר מעגל,לא אכתוב פה יותר על החברה ואחרי שנתיים וחצי של ליווי צמוד אחרי ביוסל ופרוטליקס אני מתכונן לקטוף את הפירות ומאחל לכולם בהצלחה.

היודע

זה בא מאחת התוגבות של דה מרקר,
    מה אתה אומר על הנאמר פה ?

Re: ביוסל - מישהו אמר כך

זה לא רלוונטי בכלל מה מצב החברה , אם עוד לא למדת שכשטוקבקיסט ממליץ לך על מניה כלשהי עם סיפורי עלי בבא , זה אומר שהוא בהכרח מושקע בה , וישמח להפטר מהמניה אם תקנה ממנו אותה במחיר קצת יותר גבוה ממה שהיא כיום .

אוקיי מקובל,
    אני אמשיך לעקוב אחריה,
    לא נוגע בה לבנתיים,
    לצורך העניין אתה טוען שכל מה שהוא כתב זה כנראה פרי דימיונו של הכותב,
    ואין מצב שטבע תקנה אותה.

נניח ומה שנאמר נכון :
    איך זה ישפיע על המניה ?
    איך תשפיע קניה של טבע ?

נ.ב. : אני בטוח שהוא מושקע במניה.

אם טבע תקנה אותם המניה תעוף לשמים .
    אגב עוד משהו שכדאי לשים אליו לב , הסחירות של המניה היא ברמות אפסיות , 30 אלף דולר ביום מסחר ממוצע ,במושגים של ארה"ב זה שקול ל10 שקל מסחר ביום .

אני רוצה להעיר כמה דברים:

א. קבלו לינק לכתבה די מקיפה שנכתבה לפני מס' חודשים על פרוטליקס
    http://www.themarker.com/tmc/articleSmall.jhtml?log=tag&ElementId=skira20090120 _1056860

ב. כמדומני, גם לאור כתבה זו (שמעמידה את החברה לא על תרופה אחת בלבד), וגם לאור העובדה שהיא לקראת סיום שלב 3 - המניה בכל מקרה אמורה להתרומם, מה שהתחילה לעשות באופן יחסית מנומנם, ולפי ערכי העבר שלה יש לה עוד לאן להתרומם - והרבה.

ג. הקירבה שלה לטבע (דרך הורביץ ופרוסט) גם היא אומרת דרשני.

ד. לגבי טענת המחזורים: אינני יודע כמה היא רלוונטית לעניין ערך המניה. באופן עקרוני - גם בימים של מחזורים גדולים יחסית (היה כזה לפני כמה חודשים - מחזור של יותר ממיליון דולר) היא לא עפה בעשרות/מאות אחוזים (אגב, ההתייחסות כרגע היא לפרוטליקס). היא מניה יחסית קשוחה שמתקדמת לאט לאט.

ה. השאלה המטרידה אותי יותר מכל - מאחר ואני משקיע בה דרך ביוסל המחזיקה בה ב-20%, היא מהו היחס בין 2 המניות? שער 4 של פרוטליקס = שער 30 של ביוסל? או שהעגלה רצה כאן לפני הסוסים? אשמח לתשובה מלומדת.

לגבי ההערות של המגיב מעלי :

א - הכתבה בדה מארקר היא מלפני 5 חודשים , ומאז לא נראה שהיתה שום פריצה .
    ב - אם המניה אמורה להתרומם , יש מספיק כרישים שהיו מפמפמים אותה לקראת ההתרוממות , זה לא קרה וכנראה גם לא יקרה .
    ג - קירבה שלה להורוביץ ? הם בני דודים ? מה זה הקישקוש הזה ?
    ד- היום המניה עשתה מסחר של 7100 ערך נקוב . מניה מתה במדד היתר בישראל כבר נסחרת יותר מזה .
    ה- אין בהכרח יחס לינארי בין החברה האם לחברה הבת מבחינת שער המניה , זה תלוי בהרבה גורמים אחרים .

עוד נתון שראוי לציין , המניה התרסקה משער 45 דולר , לדולר בודד בדצמבר , ומאז במחזורים נמוכים מאוד היא מדשדשת בין 2-4 דולר , אין הרבה מה להוסיף על הנתונים האלה .

מקווה שעזרתי למתלבטים .

כן, עזרת לי.
    לא נוגע בה.
    זה נראה לי יותר הימור מאשר השקעה.
    גם אם תקפוץ ב 100% זה יהיה כנראה ספקולטיבי, עדיף להתרחק.

כמה תגובות לתגובות של elron:

א - עלתה ב-100% מאז הכתבה.
    ב - אני לא מבין בכרישים. רוצה דוגמאות לכרישים שפספסו? בנוסף, המניה הזו עלתה משער של דולר לשער של 4 דולר (תוך מס' חודשים קצר). לי זו נראית התרוממות.
    ג- הורביץ היו"ר, ובעל מניות כמובן (קצת ענווה לפני שאתה "מקשקש" מישהו).
    ד- ע.נ. לא רלוונטי מבחינתי. הממוצע שלה כרגע הוא 100,000 דולר ליום. אלו מחזורים יפים מאד לטעמי. לשם השוואה: המחזור הממוצע של אלביט מערכות בארה"ב הוא 16,000. אתה מוזמן לבדוק.
    ה - אני לא כ"כ מבין בזה, אבל חייב להיות קשר לינארי כלשהוא.
    ו - ההתרסקות של המניה הייתה בגלל פמפום יתר לפני ההנפקה (שלהזכירך הייתה ב-5 דולר), והדשדוש בהמשך היה בגלל המרחק מאישור התרופה. כעת המרחק קטן, והמניה שברה את שער ה-4 דולר בבום (אם כי מתכנסת כעת למטה ממנו), וחזרה בעצם שנה וחצי אחורה - לימים אחדים לאחר ההנפקה הכושלת (ובצדק - המחירים היו מנופחים).
    ז - מה שרציתי להראות בכתבה, זה שיש כאן מניה עם פוטנציאל שהוא הרבה מעבר לייצור תרופה חדשה (ואכן התרופה הספציפית לא כזו אטרקטיבית - יש מס' חולים מצומצם).

אולי כבודו יודע משהו שבכירי החברה לא יודעים ?

http://wallstreet.bizportal.co.il/articles.php?id=92337

בכירי החברה מדללים מהאופציות

שאלה מצויינת. אין לי מושג.
    אני יכול לומר לך דבר אחד:
    אם בכירי החברה מוכרים את מניותיהם כי הם יודעים שהניסוי הולך להיכשל - זה פלילי.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות