אריאל - צילינדר מ1227, כבר מורווח כמובן, אבל ימשיך ויתגלגל במהלך השוק השוורי האגרסיבי שיגיע אחרי מימוש בשווקים, שוקת 1200-1250, ממעמד 1220, הפוט גולגל ברווח מעלה מספר פעמים ועומד על 1240, אם היום/מחר יהיו סימני עוצמה, יגולגל לאוכף 50, או ייסגר, כמובן שמורווח עליו, הקול לא יזוז, כי יש צילינדר. ההמשך אחרי סגירת שוקת זו יהיה כנראה שוקת 1220-70 עם אפשרות לתזוזה של סטרייק או שניים לכל כיוון בהתאם למצב הטכני של השוק בעת פתיחת האסטרטגיה. כמובן שברקע יש ערימה של אג"ח קונצרני (אך ורק אג"ח בסיכון, שום תל בונד כמובן) עוד מסוף 2008, ומניות נדל"ן שנרכשו לאחרונה, עם מיקוד בחברות המשקיעות בנדל"ן במצוקה בחו"ל. אחרון הוא קול עמוק בכסף על הנאסד"ק 100.

המשך לאריאל - אתה חוצפן, לבקש מאדם לפרסם את התיק שלו זו חוצפה, שחקן עושה זאת למטרתו ולרווחתו וגם הוא לא חושף באמת את התיק שלו, לי אין מטרות, פרט מלהציג דעה משלימה פה. אילצת אותי להציג, אז עכשיו תורך, פרסם את תיקך ואת האסטרטגיות המקוריות שלך.

רד - מאד חשוב לשמוע דעות משלימות על השוק, לכן אני קורא את שחקן, לכן אתה צריך לקרוא גם אנשים כמוני וכמובן שאני הקטן שבין בעלי הדעות הסותרות. ובלי קשר, לפי תורתcontrarian investing, קריטי לשים לב מתי אחרוני הפסימיים ומתי הציבור הרחב משוכנע כבר בלונג, זה יהיה סימן אזהרה. לכן תמיד צריך לקרוא את שני הצדדים.

אריאל, הראל ו-רד: זה מאד טבעי לבוא ולהתרגז כשמוצגת תאוריה שונה משלכם לגבי השוק, הרי יש לכם כסף שמושפע מהשוק, נכון? איך מעז מישהו לבוא ולא להסכים איתכם או עם מישהו שחושב כמוכם?
אם תשימו לב, אין דבר בסגנון שלי שיש בו אלימות, מילים לא נאותות או כל דבר אחר, הכל מוסף לדבריי בראשו של הקורא העויין.
עצתי, תקראו גם את מי שלא מסכים איתכם, (במיוחד שאני לא טועה פה מזה זמן מה), אני עושה זאת וזה עוזר לי לשמור ראש פתוח ולהקשיב קודם כל לשוק, לחתוך את ההפסדים שלי קטנים ולזרום עם הרווחים. וכשיגיע תיקון במגמת העליה, אשתדל גם להיות פתוח אליו עד שתחזור העליה.

___אבל הכי חשוב: עדיין אני לא רואה אתכם מצטרפים לאסטרטגיה?

גיל, אני רואה בדבריי ביקורת שיש בה עצה לשיפור, ורעיון לפתיחת הראש בנושאים מסויימים, אני רואה בתגובות אלי חוץ מבשלך, ובכן, אני לא רואה בהם דבר חוץ מזעם אליי על הדעה החולקת שהבאתי כאן. אז אני חושב שמבין הנוכחים אני יכול להיות שלם עם דבריי.

ואגב, בעקבות הבקשה החוצפנית להראות את התיק שלי, שנענתה, אני לא אציג שוב דבר באשכול זה, הסיקו את המסקנות שלכם או שארו בעולמכם שאינו מרשה לדעה סותרת לשחקן להיות מוצגת, אבל מצד שני לא מספיק dedicated בשביל לקחת כל אסטרטגיה על ההתחלה, דבר אחד בטוח, גם שחקן וגם אנשים שמשקיעים בדומה אלי __גם_אם_אנו_הפכים__ נרוויח יותר ממי שסוחר בחוסר החלטיות שכזו.