גיל, אני חושב שעם כל הכבוד למנהל תיקים ולתובנות שבהן העשיר את עולמנו בשבועות קודמים, עדיין בין דברי הטעם שלו אפשר היה להבחין כבר מלכתחילה שמסתתרת לה אג'נדה נסתרת שהיא אנטי שחקן ואנטי האתר. נדמה לי שבאחד הפוסטים שהוא כתב בעבר הוא אף הגדיל לעשות ותקף חזיתית את שחקן. לכן, אני לא מופתע מהדברים שכתב. עדיין, למרות ההתקפה שלו היום, אני מקווה שיתעשת על עצמו וימשיך להפרות אותנו בידע המקצועי שלו.

ציטוט פורסם במקור על ידי גיל (רעננה)
ציטוט פורסם במקור על ידי ZetaFunc
להצליח לנחש את כיוון השוק פעם אחר פעם זה לוקסוס ולא לשם כך אני עוקב אחר שחקן מעו"ף. מבחינתי שחקן יכול לטעות בכיוון פעם אחר פעם, אבל מה שמרשים אצלו היא היכולת לנהל ולתקן את האסטרטגיה גם כשהיא מתנהגת שלא כמצופה ולהרויח. והרי זו היכולת המקצועית האמיתית שאני מצפה לקבל ממקצוען.
זטה,
אתה יודע מה הרבה יותר גרוע מלא להצליח לנחש את כיוון השוק ?
זה כן להצליח לנחש את כיוון השוק, אבל לא לעשות עם זה כלום.

או בדומה לאימרה:
"נותנים אגוזים למי שאין שיניים"
אז שחקן, אפילו שהשוק לא נותן לו אגוזים, אלא בעיקר מרורים, מצליח פעם אחר פעם (בתוחלת שכמוה טרם נכתבה באף ספר) להוציא דבש מכל אותם מרורים,
ומנהל תיקים מה זה הצליח, עשה כל כך הרבה כסף מקריאה נכונה של השוק שבמקום להמריא לו לחופשה חלומית באיי ברבדוס הצפוניים, על כסא נוח בשפת הים, עם דרינק מרענן ביד ימין, וידו השמאלית כרוכה סביב חתיכה מקומית (חברות האתר, אנא לא להתנפל עלי, זה הוא עם היד על החתיכה, לא אני), במקום זאת מה שמעניין אותו זה לכתוב לנו באתר דברי הסתה ונאצה נגד שחקן.

אז כנראה שמנהל התיקים, עם כל האגוזים שנתנו לו עשה מהם "יוק" אחד גדול.