ציטוט פורסם במקור על ידי מנהל תיקים
שלום לכל מי שעוד נשאר כאן.
ושלום גם למי שחבל כי חזר בצורה כזו.
שאלה - מה דומה ומה שונה בינך לבין פרפר:
מה דומה- לשניכם שלושה שלבי התפתחות, זחל (זוחל על הרצפה, מתגולל ברפש ומרייר לאורך כל הדרך), גולם (נמצא בפסק זמן, לא רואים ולא שומעים אותו), ופרפר (עף לו אל החופש, זוהר בשלל צבעים, תאווה לעיניים הרואות).
מה שונה - שלבי ההתפתחות שלכם הפוכים האחד מהשני.

אחרי מספר שבועות שהורדתי פרופיל וראיתי מהצד את המתחולל באתר אני מבין שרמת הפעילות כאן ירדה פלאים (האם זה קשור לרצף הטעויות המרשים של השחקן?)
בתור מישהו שמתיימר להיות מקצוען , הייתי מצפה לנתונים תומכים, אחרת "הוט אר גאזוקט".

לאן עברו כולם?
כנראה שלא אליך, אחרת היית עסוק בלטפל בכל אותן נשמות אבודות ולא היה לך זמן לכתוב גם באתר זה.
ולמה מי שנשאר ממשיך להקשיב לשחקן מעו"ף שבזמן שהשוק רץ מ 1040 ל-1250 מדבר כל הדרך על ירידות או דישדוש?
אולי כי הוא עקבי בעמדותיו, לא מזגזג עם השוק, לא טוען היום את ההפך מאתמול, שהיה ההיפך משילשום וכן הלאה, כפי שעושים מרבית אלו שמתיימרים לכתוב אודות שוק ההון, ולמרות שנתוני היסוד כמעט לא משתנים, הם מחליפים דעות יותר מהר מגרביים.

בקיצור, אשמח להבין מה הולך פה או לפחות לאן הולכים מפה,
אם כבר אז מדוע לעשות רק חצי עבודה, יש לך אלטרנטיבה ? אל תחסוך אותה מאתנו, שחרר קישור ואולי נוכל סוף סוף לדעת היכן קבור הכלב.

משפט אחרון, אישי לחלוטין, ממני אליך:
יכול להיות שהייתי שוקל פעמיים לפני שהייתי "קונה" משהו משחקן מעו"ף, וזאת רק מחשש כי בהיותו בשר ודם גם הוא יכול לטעות בהבנת הכיוון.
אבל ממך גם בחינם לא הייתי "קונה" דבר.

מנהל תיקים.