x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 19

נושא: כבר כמה שבועות אני עוקב מהצד אחרי הפורום

כבר כמה שבועות אני עוקב מהצד אחרי הפורום

שלום לכל מי שעוד נשאר כאן.

אחרי מספר שבועות שהורדתי פרופיל וראיתי מהצד את המתחולל באתר אני מבין שרמת הפעילות כאן ירדה פלאים (האם זה קשור לרצף הטעויות המרשים של השחקן?)

לאן עברו כולם?
    ולמה מי שנשאר ממשיך להקשיב לשחקן מעו"ף שבזמן שהשוק רץ מ 1040 ל-1250 מדבר כל הדרך על ירידות או דישדוש?

בקיצור, אשמח להבין מה הולך פה או לפחות לאן הולכים מפה.

מנהל תיקים.
    אין לראות באמור לעיל ייעוץ לביצוע פעולות בנייר הערך ו/או החזקה של הנייר ו/או כל נכס פיננסי אחר המוזכר בהודעה. האמור לעיל וכן המידע הנכלל בהודעות איננו מהווה בשום צורה תחליף לייעוץ השקעות המותאם לצרכי הלקוח.
    בכל מקרה עדיף ניהול על ייעוץ...

Re: כבר כמה שבועות אני עוקב מהצד אחרי הפורום

לא מבין את פשר העקיצה
    יש לך חשבון אישי אם שחקן ?

ערב טוב,

1. אתה לא חייב להיכנס לאתר.

2. אתה לא חייב לכתוב באתר.

חבל שאתה פונה לדרך ההתרסה והלגלוג.

לו יש לך תובנות מעניינות על השוק היה עדיף לשמוע אותם באופן ענייני.

אגב, לנהל את מרבית האסטרטגיות ששחקן מנהל בשוק שהולך נגד הנחות היסוד שלו כפי שאתה מציין, זה מעשה אומנות בפני עצמו, במיוחד שבמרבית האסטרטגיות הוא מצליח לצאת ברווח יפה מאוד.

יום טוב.

תוכן דבריך, ובמיוחד סגנונם מצערים.
    עקבתי אחריך כאשר כן כתבת והגבת, באת בראש של אני ילמד את הילדים איך לשחק. חבל. המטרה היא הפרייה הדדית ולא התנשאות.

מנהל תיקים - מאוד חבל, פשוט חבל. במיוחד צרם לי רוח דבריך שנשמעים כמו "יאללה, מתי תעזבו כבר את האתר הזה"

זה לא סוד שהיו לך חלוקי דברים עם השחקן לגבי הכיוון של השווקים, אז מה? זאת בדיוק המטרה - לדבר, להביע דעות שונות וגם, מן הסתם, לפעמים זה מלווה בכל מיני אי הסכמות. אבל הרמיזות שלך גורמות לי לחשוב על כל מיני דברים שהיית רוצה שיקרו באתר הזה. מקווה שאני טועה.

מנהל תיקים יקר,

עד כה היית ענייני מאד בהערכותיך המנוגדות לשחקן והיה מאד מפרה לקרוא את הלך מחשבותיך.
    צר לי כי פנית לדרך של השמצות שלא עולה בקנה אחד עם דרכו של האתר.

אנא חזור לדרכך הקודמת וכתוב לנו הערכות מקצועיות.

עמית.

כתשובה לשאלה למה אנחנו כאן:

מתחילת השנה המאזן עומד על 36 אסטרטגיות שהניבו למעלה מ 10% שבועי בממוצע, אסטרטגיה אחת ללא רווח, ושלוש אסטרטגיות שהובילו להפסד.וזה כולל את ספטמבר שבו אנשים אחרים הפסידו הרבה כסף.

לא זכור לי אפילו אסט' אחת ממך שחברי האתר הרוויחו עליה. ואני בספק מאוד גדול אם אתה יכול לעשות את מה ששחקן עושה כאן כל שבוע. אז על אף שאתה הצלחת לנבאות יותר טוב את כיוון השוק (ואנחנו יודעים למי ניתנה הנבואה), כנראה ששחקן עדיין הרוויח יותר ממך אחרת מניין הקנאה הזאת.... אולי כדאי שתמשיך להוריד פרופיל

חבל. דווקא שמחתי לקרוא את הפרשנויות שלך. אבל עם ההתנגחות המיותרת הזו סתם איבדת אצלי נקודות. בשביל מה זה היה טוב? לא ראיתי שמישהו צינזר אותך.

עדיף שתמשיך לעקוב אחרי הפורום מהצד...

ציטוט פורסם במקור על ידי מנהל תיקים
    שלום לכל מי שעוד נשאר כאן.
    ושלום גם למי שחבל כי חזר בצורה כזו.
    שאלה - מה דומה ומה שונה בינך לבין פרפר:
    מה דומה- לשניכם שלושה שלבי התפתחות, זחל (זוחל על הרצפה, מתגולל ברפש ומרייר לאורך כל הדרך), גולם (נמצא בפסק זמן, לא רואים ולא שומעים אותו), ופרפר (עף לו אל החופש, זוהר בשלל צבעים, תאווה לעיניים הרואות).
    מה שונה - שלבי ההתפתחות שלכם הפוכים האחד מהשני.

אחרי מספר שבועות שהורדתי פרופיל וראיתי מהצד את המתחולל באתר אני מבין שרמת הפעילות כאן ירדה פלאים (האם זה קשור לרצף הטעויות המרשים של השחקן?)
    בתור מישהו שמתיימר להיות מקצוען , הייתי מצפה לנתונים תומכים, אחרת "הוט אר גאזוקט".

לאן עברו כולם?
    כנראה שלא אליך, אחרת היית עסוק בלטפל בכל אותן נשמות אבודות ולא היה לך זמן לכתוב גם באתר זה.
    ולמה מי שנשאר ממשיך להקשיב לשחקן מעו"ף שבזמן שהשוק רץ מ 1040 ל-1250 מדבר כל הדרך על ירידות או דישדוש?
    אולי כי הוא עקבי בעמדותיו, לא מזגזג עם השוק, לא טוען היום את ההפך מאתמול, שהיה ההיפך משילשום וכן הלאה, כפי שעושים מרבית אלו שמתיימרים לכתוב אודות שוק ההון, ולמרות שנתוני היסוד כמעט לא משתנים, הם מחליפים דעות יותר מהר מגרביים.

בקיצור, אשמח להבין מה הולך פה או לפחות לאן הולכים מפה,
    אם כבר אז מדוע לעשות רק חצי עבודה, יש לך אלטרנטיבה ? אל תחסוך אותה מאתנו, שחרר קישור ואולי נוכל סוף סוף לדעת היכן קבור הכלב.

משפט אחרון, אישי לחלוטין, ממני אליך:
    יכול להיות שהייתי שוקל פעמיים לפני שהייתי "קונה" משהו משחקן מעו"ף, וזאת רק מחשש כי בהיותו בשר ודם גם הוא יכול לטעות בהבנת הכיוון.
    אבל ממך גם בחינם לא הייתי "קונה" דבר.

מנהל תיקים.
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות