x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: השקעה בסין - האם כן? וכיצד?

השקעה בסין - האם כן? וכיצד?

שלום שחקן

חשבתי לעצמי שבתור הכלכלה מספר 2 בעולם היום, אולי כדאי בחשיבה לטווח ארוך להשקיע בשוק הסיני. הרעיון הוא לרכוש ת. סל/ קרן נאמנות בסכום קבוע כל חודש בשיטת מיצוע ערך קבוע. לטווח ארוך.

לפי מה שהבנתי ישנן בשוק תעודות סל רבות שעוקבות על מדדים שונים, חלקם מדדים של חברות שנסחרות בבורסת הונג קונג וחלקם על מדדים אחרים.

האם תוכל בבקשה לעשות סדר בבלאגן:
    1. האם לדעתך כדאי להשקיע בסין לטווח הארוך 5-10 שנים ומעלה (הנחת המוצא היא שבעתיד סין תוביל את הכלכלה העולמית)?

2. באמצעות איזו ת. סל/ מדד כדאי להחשף לשוק הסיני מבחינת סיכון/ סיכוי - טווח בינוני-ארוך (וצמצום עמלות הנגבות ע"י מנפיקי התעודות)?

Re: השקעה בסין - האם כן? וכיצד?

מניה כמו קרדן NV, שמחזיקה ב GTC סין, יכולה להיות אופציה מעניינת.

ציטוט פורסם במקור על ידי omerse
    מניה כמו קרדן NV, שמחזיקה ב GTC סין, יכולה להיות אופציה מעניינת.
    תודה,

אני מחפש השקעה באינדקסים בסכום חודשי קבוע. השקעה במנייה בודדת לא מתאימה לשיטת השקעה זו.

תעודות סל של אקסלנס לסין ובכלל.

אני אגב לא הייתי משקיע רציני בסין.
    הודו לדוגמא עדיפה כי מבנה האוכלוסיה שלה בריא ואילו בסין יש עיוות כי השנה הם הגיע למקסימום אחוז צעירה ובגלל מדיניות הילד היחיד האם צפויים לחוות משברים. ובכלל, זו כלכלה שמנוהל שצורה לא לגמרי שקופה ובנוסף הארץ שקטה רק בגלל הדיקטטורה ועלולה לחוות מהפכות כולל מהפכות רוויות דם.

השקעה בסין כדאית ביותר - השוק היחיד שמראה צמיחה כל שנה, לא קשור למשבר האירופאי או האמריקאי וכנראה זה הכיוון ב-30 השנה הבאות.

לא ניתן להשקיע ישירות במדינה עצמה אלא באמצעות מדינות הלווין כמו סינגפור, טיואן, אוסטרליה, או הונג קונג שהן השער לסחר אל ומסין. ניתן להשקיע במניות סיניות בארה"ב באמצעות חברות ADR או ישירות בחברות עצמן המנוהלות אף בהונג קונג. לסין כ-8 אחוזי צמיחה ויותר, כך שיש חברות רבות המראות צמיחה גבוה מאוד.
    לשווקים במזרח תנודתיות רבה ולבעלי לב חלש עדיף להמנע מהתמודדות בהשקעה באיזורים האלה.
    ניתן גם להשקיע בתעודות יישרס על מדדי מדינות מזרח אסיה בשוק בארה"ב.
    קיימות מלא אפשרויות.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות