x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 14

נושא: אופציה בשקל

אופציה בשקל

לא אחת אני נוטה לתהות מדוע עמלות הקניה/מכירה של האופציות כל כך יקרות.
    מדוע העמלות לא נלקחות באחוזים מסכום העסקה כמו במניות.
    ומי לעזאזל מוכר אופציות בשקל. למה הוא לא משלם עמלות?

Re: אופציה בשקל

עמלה שבורסה גובה עבור אופציה היא 25 אגורות כך שאם פועל חבר בורסה גם אם הוא מוכר אופציה של כצה שקלים אפשר להרוויח. בנוסף בבנקים יש עמלה גם באחוזים אבל יש גם מינימום אבל נהוג לגבות מחיר קבוע

ציטוט פורסם במקור על ידי yurka10
    עמלה שבורסה גובה עבור אופציה היא 25 אגורות כך שאם פועל חבר בורסה גם אם הוא מוכר אופציה של כצה שקלים אפשר להרוויח. בנוסף בבנקים יש עמלה גם באחוזים אבל יש גם מינימום אבל נהוג לגבות מחיר קבוע
    קודם כל תודה על המידע.
    אם כך אז מה הסיבה שבתי ההשקעות לוקחים עמלות כה גבוהות על האופציות?
    לשלם עמלה של 2.15 שח לבית ההשקעות שלהם זה עולה 25 אגורות זה נראה מוגזם. איך התחרות בין בתי ההשקעות לא מורידה את העמלה לשקל?

בשתי מילים: תיאום מחירים.
    במילה אחת: קרטל.
    תמיד נזכור את ספטמבר השחור

לא כל אחד הוא חבר בורסה.יש כאלה שנותנים לך תוכנה וחשבון אבל בפועל נעזרים בבנק ולכן הם משלמים יותר. אבל כמובן אין מחלוקת שהם עדיין מרוויחים. בכל מוצר (במקרה שלנו אפשרות למסחר באופציות) מחיר המוצר (במקרה שלנו גובה עמלה) מגלם בתוכו עלות השרות מלבד עמלה של בורסה עצמה(תוכנה,תחזוקה של אתר,שכר דילרים בטלפון וכו') . בנוסף במקרה של אופציות יש "תוספת סיכון" הרי שבמקרה של טעות כלשהי נזקים בשוק המעוף עלולים להיות גבוהים עד מאוד.

ועוד משהו: הכל זה פונקציה של היקף פעילות. אני ראיתי גם עמלות של 1.2 שח

שלום לכולם
    רציתי להעיר שזה הכל עניין של כוח מיקוח. אינני רוצה לפרט באיזה בנק, אבל הגעתי לבנק מכובד עם חבר שלי מיליונר כבד. נהיינו שותפים בתיק שהוא פתח ובקשנו 1.5שח לכל פעולה באופ'. במקום השיבו בחיוב. יש כנראה סיכוי סביר שתוך מספר חודשים נרד גם ל1.25-1.00שח. לסיכום, אין זה משנה אם מדובר בבנק או בברוקר פרטי אלא חשוב מידת הנחיצות והכוח שיש ללקוח
    חג שמח לכולם
    דוד

ציטוט פורסם במקור על ידי yurka10
    נראה לך 25 אג'?

תנסה אולי חמישית מזה!!

כן כן 5 אג' בלבד גובה הבורסה מחבריה לכל אופציה כך שתחשבו כמה מרוויחים הבנקים הגנבים.

וכמו שכתבו כאן אחרים הכל פונקציה של נפח פעילות.

אני מכיר כאלו שמשלמים 60 אג' והם מגלגלים בין 10 ל-20 אלף אופציות בחודש.

סליחה סליחה!!

הוטעיתי והטעיתי-

25 אג' לאופציית מעו"ף הצדק איתך יורקה ידידי.

שאלה: ומה היא העמלה שגובה הבורסה מחבר בורסה לגבי מניות
    ???

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות