שחקן ערב טוב
השקעתי באלווריון מספר ימים לאחר המלצתך (24.5.10).
מאז בהפסד מתמשך של 20% ולמעלה מזה.
אם אנילא טועה, המניה לא היתה מאז ההמלצה בטריטוריה חיובית.
מדוע לדעתך אין התאוששות על רקע השיפור בשווקים בעת האחרונה ?
שחקן ערב טוב
השקעתי באלווריון מספר ימים לאחר המלצתך (24.5.10).
מאז בהפסד מתמשך של 20% ולמעלה מזה.
אם אנילא טועה, המניה לא היתה מאז ההמלצה בטריטוריה חיובית.
מדוע לדעתך אין התאוששות על רקע השיפור בשווקים בעת האחרונה ?
אני עצמי הייתי במניה מספר חודשים וזרקתי אותה בהפסד בשער 1.99$ ומאז היא לא התרוממה- זבל של נייר
האשם המרכזי הוא האנליסטים שקטלו את המניה פעם אחר פעם אך זוהי לא התשובה (ע"ע מקרהטאואר להערכות המופרזות והמכופלות שהעניקו לה ולא השפיע).
אני מתקשה למצוא את האשם אבל מדגשי שוב שברמת המחיר הנוכחי מדובר על מניה טובה. לא ברור לי מדוע נחתכת אבל אולי יועיל אם אזכיר ששתי קרנות הפנסיה הגדולות בישראל רכשו בחודשיים האחרונים מהמניה. אני מצפה להיפוך, אם כי במישדה והסנטימנט העולמי יוסיף להכביד זו בהחלט תהא בעיה.
שחקן ערב טוב
תודה על התשובה, בהחלט אשקול לצאת מאלווריון גם במחיר של 20% הפסד.
בהזדמנות זו ארצה לשאול על עוד שתי מניות אשר גם בהן השקעתי ע"פ המלצתך:
האחתפריגו - בה השקעתי בסוף 2009 ומימשתי פעמיים את הרווחים. היא עשתה בהחלט מהלכים מרשימים והשאלה האם צריך כבר לצאת ?
השניה - פרוטרום שעלתה כאן לדיון מדי פעם בפעם. גם אותה קניתי מיד לאחר המלצתך. רק בימים האחרונים עברה סוף סוף לטריטוריה חייובית, השאלה כמובן, האם נכונו לה עוד ימי עליות או המשך דשדוש?
תודה מראש על תשובתך
amib שלום,
הרחבתי על מצבה הטכנולוגי של אלווריון בפוסט הבא:
viewtopic.php?f=93&t=10446
לעניות דעתי, החברה במצב קשה וזה משתקף במחיר המניה.
לגבי היפוך - צריך לבוא שינוי לטובה בדו"חות ואח"כ עשוי לבוא היפוך. כרגע החברה שורפת כסף.
דעתי על החברה שונה משל שחקן (הוא חושב שהמניה טובה), אבל הוא עודד אותי לכתוב את דעתי (וזוהי גדולת האתר ושחקן).
בהצלחה
אורי
אלווריון תפרסם דוחות Q3 ב-3 בנובמבר, סמוך לפתיחת המסחר בארצות הברית. ברבעונים קודמים, היתה למניה נטייה לעלות לפני הדוחות אבל לרדת אחריהם. אין זה אומר שזה יקרה גם הפעם, אבל יהיה מעניין לעקוב.
שחקן ערב נעים.
את המלצתך 10\5\24 לא ראיתי,אבל באמצע ספטמבר
קניתי 6000 יח" ב 718 היום מימשתי ב 800 18%
המון תודה.
שלום שחקן,
אני שוקל לרכוש את אלווריון אבל לא ברור לי הנתון ש98% מהבעלות על החברה שייכת לציבור הרחב( כך מופיע בביזפורטל) .אני בדרך כלל מתרחק מחברות שיש בהם כל כך הרבה סחורה צפה ואין גורם עסקי ששולט בחברה .
האם הנתון הזה נכון? אם כן, אז איך בדיוק מתנהלת החברה ללא בעלי שליטה ?
בשרשור הנ"ל ציינת שאתה יודש ששתי קרנות פנסיה רכשו מניות בחודשיים האחרונים. איך אתה יודע זאת? האם כל אחד יכול לראות נתונים כאלה והיכן?