ציטוט פורסם במקור על ידי david15
דמי כיס

אני חושב שאני מבין את הנקודה.
אז אנסה שוב.

אין הבנה של כלל ללא פרטיו אלא באופן רגשני ולא מבוסס.

ע"כ אם אתה מחפש את הפיוז, תן לו הגדרה ראשונית,
הסבר אותו לפרטיו כפי הנצרך, הראה את ההיגיון שבין פרטיו לכלל, ואז אפשרי לדון בו.

לזרוק לאויר כללים למשל אם יורד ב- 1.5% מהשיא אז צריך לצאת.(אני מבקש לא לחשוב לרגע שאני מזלזל בכלל זה, זו רק דוגמה)

למה? כמה? מה המטרות?
בא נהפוך את זה למדעי , עם הנסיון וסיעור המוחין של כולנו יחד,
אולי ורק אולי נגיע לנוסחא סבירה יותר מאשר כל אחד מאתנו לבד,
כי הרי , כך אני מניח , כולנו עובדים לפי שיטה מסוימת.
לא יודע למה אני לא מובן. כתבתי במפורש שזה רק רעיון ראשוני, ושצריך לעבוד על הנוסחה. ה 1.5% משיא ערך הפוזיצה, זו הצעה ראשונה, שבהחלט נשלפה מהשרוול וגם כתבתי את זה. אולי המספר הזה צריך להשתנות, אולי הוא צריך להיות תלוי במרחק מהפקיעה. צריך לבשל את זה.

אני מדגיש שוב - העניין העיקרי הוא שעד היום הסתכלנו רק על המרחק שלנו מהסטרייק, ועל מחירי האופציות שלנו. התעלמנו מהערך הכללי של הפוזיציה. וזה למעשה מספר חשוב מאד שאין להתעלם ממנו, כי הוא מגלם בתוכו סיכום של המצב שלנו.

כמו שעכשיו, אני נמצא במצב לא נוח בקולים, אבל עבודה נכונה בפוטים מחפה יפה מאד על הקולים. לכן אני ברווח, ולכן אני בכללי מרגיש מצויין עם השוקת שלי.

אני רוצה לסכם כדי להיות מובן:
  • -ירידת ערך הפוזיציה הכללי, מעבר לגבול מסויים, ישמש התרעה כללי שמשהו מאד לא בסדר, ושצריך לחתוך החוצה במיידי.

• -אפשר אחר כך לפתוח פוזיציה חדשה לפי התנאים החדשים. גם לפוזיציה זו יהיה כמובן מנגנון התרעה חדש, על פי תנאי הפתיחה שלה.

תנסו שניה לעזוב את כללי ההתנהגות הכללית, ולחשוב על הרעיון הזה. אם אני עדיין לא מובן, אני מרים ידיים.