איציק שאלה.
אם לאחר כתיבה המדד רץ יש לך אפשרות אחת לגלגל לאחור תוך הגדלת כמות בגלל הבטחונות.
הגלגול הנוסף יהיה ללא הכפלה כלומר תוך החזרת כסף לשוק.
מתי תחילט לסגור?
והאם תקדם את הרגל שנשחקה?
איציק שאלה.
אם לאחר כתיבה המדד רץ יש לך אפשרות אחת לגלגל לאחור תוך הגדלת כמות בגלל הבטחונות.
הגלגול הנוסף יהיה ללא הכפלה כלומר תוך החזרת כסף לשוק.
מתי תחילט לסגור?
והאם תקדם את הרגל שנשחקה?
מחזיק ב 1230 מוגן 1250 שנפתחו לפני הטראומה הגדולה, כשאפילו 1200 נראה בטוח...
לא סגור עדיין מה לעשות איתם (עצות יתקבלו בברכה)
ואגב דמ"כ - אהבתי את החתימה החדשה שלך
סגרתי P990 היום. לא פתחתי בנתיים במקום. יש לי הרגשה של תחילת מימוש. אפילו רק מטעמים טכניים, אחרי הרבה עליות צריכות להגיע ירידות.
בשביל הקטע, קניתי היום שוקת 1210-1250. יחידה אחת. אני חושד שיש סיכוי טוב לראות את 1210 בקרוב.
לא מסתדר לי הענין של כתיבות חשופות - תזוזות אפילו לא גדולות במיוחד במדד יקפיצו את הבטחונות באופן הסטרי. זה אומר שצריך לשמור יותר בטחונות רק בשביל לא לעשות כלום.
לא עדיף הגנות אפילו רחוקות ב 2-3 סטרייקים שמעט יגלחו מהרווח אבל לפחות אפשר להשאר אדישים מבחינת בטחונות (וגם ניתן לכתוב מספר גדול יותר של יחידות שמתקזז חלקית עם הגילוח)?
שלום לכולם
חודש ספטמבר היה קשה ואם לא נילמד את הלקח ממנו אז הוא היה ביזבוז. ביום שלישי לאחר הפקיעה לקחתי את הזמן ועברתי על שירשור השוקת הרחבה (אני ממליץ לכולם ניתן ללמוד הרבה מהטעויות של השחקנים). הטעות הבסיסית שחזרה לאורך כל החודש הינה אי עמידה בכללי השוקת הרחבה.
כלל ראשון - פתיחה רחבה 12%-15% (כל אחד לפי רמתהתעוזה שלו) ובחודש ארוך חשיבות הפתיחה הרחבה עולה.
כלל שני - תקבול של לפחות 20-30 ש"ח.
הסטיה החודש נמוכה לאסטרטגיה של שוקת רחבה (ראינו כבר שגם בסטיה נמוכה המדד יכול לדלג 50 נקודות בזמן קצר).
בשלב זה אני לא כותב שוקת רחבה . אני אחכה להמשך החודש ואם הסטיה תעלה אני אשקול להצתרף.
בהצלחה לכולם
קטעים יש כאן הרגשה כאילו זה השרשור הראשון של השוקת וכולם כאן חדשים בעיניין מהוססים ללא ציפיות בשמיים. אני בעד!אחרי ספטמבר כולם הורידו פרופיל..תמיד חשבתי שבאופציות ובמסחר בכלל, ענווה זאת תכונה חשובה .תקראו את שחקן ותראו איזו ענווה.
דמ"כ תודה שהמשכת את השרשור אני מאמין שיש כאן חברה עם אופי חזק ויותר מהכל רצון אמיתי ללמוד עם אורך רוח. עלו והצליחו חבריי היקרים
שלום חברים,
גם אני ממשיך באסטרטגיה של שוקת רחבה, אני חושב שהבעיה בספטמבר היתה לא מרחק הפתיחה אלא זה שהעליות המטורפות היו סמוך לפקיעה. וגם אז להרבה אנשים לא הייתה יכולת לסגור את הכתיבות בגלל קריסת המערכת, אני קורא לזה כוח עיליון. בכל מצב אחר ההפסד היה הרבה יותר קטן, אנשים פשוט היו סוגרים את הכתיבות (כמובן נכנס גם אלמנט של גרידיות).
הלקחים שלי הם:
1. לא להישאר לפקיעה ולא לחכות לשעתיים אחרונות על מנת לסגור את הכתיבות.
2. לא להשקיע את הרווחים החודשיים חזרה לשוקת/אופציות.
דבר נוסף, אני נשאר עם אותו אחוז ביעד הרווח. אני לא חושב צריך להגדיל/להקטין את יעד הרווח (גם שחקן ציין זאת בהתיחסות שלו) אחרת כל ההתעסקות בשוקת הופכת ללא מספיק רווחית.
בהנחה שמוציאים את הרווחים החודשיים ועומדים ביעד של 4-5% בחודש, אפשר תוך שנתיים להוציא את כל הקרן.
בהצלחה לכולנו!
שיהיה בהצלחה לכל המשתתפים.
כל הכבוד לחוזרים לעבודה לאחר שחטפו הפסד (וגם לאלו שעמדו בכללים והרוויחו).
אני כנראה לא אשתתף גם החודש, ובהחלט לא אבצע כתיבות יום לפקיעה.
אשמח לראות את כולם מרוויחים וגם לעלייה בסטייה לאיזור ה20-25 (מעין סתירה שכזו).
בכל מקרה, שיהיה חודש פשוט ורווחי.
איציק,
3 ש"ח עמלה זה ה מ ו ן.
תשקיע כמה דקות מזמנך ותוריד את העמלה ל 2.15 - 2.5 לפחות.
יש לזכור כי במקרה של תנועה חדה לכיוון ולכן צורך בהרחקת רגל מקרבים את הרגל המנוגדת דבר המכניס כסף - לכן לא מדובר בהכפלת כמות.פורסם במקור על ידי שוקי
אכן אפשריים מצבי קיצון של "החזרת כסף לשוק" - אבל זה במצב קיצון : הרי הושארו ביטחונות על מנת לאפשר הרחקת רגל פעמיים (תוך קרוב והכנסת תזרים מהרגל הנגדית) ולכן אם כתבת במרחק שציינתי והרחקת עוד 2%-4% אז נדיר שיהיה צורך בהכרה בהפסד.
איציק.