x

עמוד 3 מתוך 26 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 21 עד 30 מתוך 257

נושא: שוקת רחבה אוקטובר - דיונים ופרשנויות

Re: שוקת רחבה אוקטובר - דיונים ופרשנויות

ציטוט פורסם במקור על ידי ani999
    לא מסתדר לי הענין של כתיבות חשופות - תזוזות אפילו לא גדולות במיוחד במדד יקפיצו את הבטחונות באופן הסטרי. זה אומר שצריך לשמור יותר בטחונות רק בשביל לא לעשות כלום.
    לא עדיף הגנות אפילו רחוקות ב 2-3 סטרייקים שמעט יגלחו מהרווח אבל לפחות אפשר להשאר אדישים מבחינת בטחונות (וגם ניתן לכתוב מספר גדול יותר של יחידות שמתקזז חלקית עם הגילוח)?
    הגילוח מהרווח הוא גדול מידי עקב חוסר בשר באופ' הרחוקות כ"כ מהכסף.
    אכן משאירים ביטחונות על מנת לא לעשות כלום.
    ולכן יעד התשואה נמוך.

ציטוט פורסם במקור על ידי dfrog
    שלום חברים,
    גם אני ממשיך באסטרטגיה של שוקת רחבה, אני חושב שהבעיה בספטמבר היתה לא מרחק הפתיחה אלא זה שהעליות המטורפות היו סמוך לפקיעה. וגם אז להרבה אנשים לא הייתה יכולת לסגור את הכתיבות בגלל קריסת המערכת, אני קורא לזה כוח עיליון. בכל מצב אחר ההפסד היה הרבה יותר קטן, אנשים פשוט היו סוגרים את הכתיבות (כמובן נכנס גם אלמנט של גרידיות).
    הלקחים שלי הם:
    1. לא להישאר לפקיעה ולא לחכות לשעתיים אחרונות על מנת לסגור את הכתיבות.
    2. לא להשקיע את הרווחים החודשיים חזרה לשוקת/אופציות.

דבר נוסף, אני נשאר עם אותו אחוז ביעד הרווח. אני לא חושב צריך להגדיל/להקטין את יעד הרווח (גם שחקן ציין זאת בהתיחסות שלו) אחרת כל ההתעסקות בשוקת הופכת ללא מספיק רווחית.
    בהנחה שמוציאים את הרווחים החודשיים ועומדים ביעד של 4-5% בחודש, אפשר תוך שנתיים להוציא את כל הקרן.
    בהצלחה לכולנו!
    למה לא להשקיע מחדש - זה יגדיל הביטחונות וניתן יהיה לעשות שוקת בהכפלות גדולות יותר.

בוקר טוב, אני אישית דווקא חושב כי במידה ויש רווחים, מעל גובה הקרן שרוצים "לשחק" איתו במעוף. יש להוציא החוצה מהמשחק ולהעביר להשקעה "סולידית". לא צריך לחשוב רק על הרווחים, והריבית דה ריבית אלה על הימנעות מהפסדים ואובדן הקרן, כאשר מוצאים את "הרווחים" החוצה , "מגינים" עליהם מסיכוני המעוף.

ובמעוף תמיד יהיו סיכונים, לא משנה כמה רחוק כותבים וכמה טוב מתכננים.

ציטוט פורסם במקור על ידי itsikf1
    לא מסתדר לי הענין של כתיבות חשופות - תזוזות אפילו לא גדולות במיוחד במדד יקפיצו את הבטחונות באופן הסטרי. זה אומר שצריך לשמור יותר בטחונות רק בשביל לא לעשות כלום.
    לא עדיף הגנות אפילו רחוקות ב 2-3 סטרייקים שמעט יגלחו מהרווח אבל לפחות אפשר להשאר אדישים מבחינת בטחונות (וגם ניתן לכתוב מספר גדול יותר של יחידות שמתקזז חלקית עם הגילוח)?
    ולכן יעד התשואה נמוך.

אוקיי.
    מנסיונך במרחקים כאלו, כשיש בעית סחירות אפשר לפחות לנסות לתפוס מחיר נמוך או לחילופין להגן רק על חלק מהכתיבות, או שלא?

ציטוט פורסם במקור על ידי dfrog
    דבר נוסף, אני נשאר עם אותו אחוז ביעד הרווח. אני לא חושב צריך להגדיל/להקטין את יעד הרווח (גם שחקן ציין זאת בהתיחסות שלו) אחרת כל ההתעסקות בשוקת הופכת ללא מספיק רווחית.
    בהנחה שמוציאים את הרווחים החודשיים ועומדים ביעד של 4-5% בחודש, אפשר תוך שנתיים להוציא את כל הקרן.
    בהצלחה לכולנו!
    המסקנה שלי היא דוקא שצריך להיות קשר בין רמת הסטיה ליעד הרווח, כלומר המרחק של השוקת צריך להיות פחות או יותר קבוע ויעד הרווח נגזר מרמת הסטיה והפרמיה. סטיה עד 20 רווח 1%-3% , סטיה מעל 20
    3%-5%

ולכן יעד התשואה נמוך.

אוקיי.
    מנסיונך במרחקים כאלו, כשיש בעית סחירות אפשר לפחות לנסות לתפוס מחיר נמוך או לחילופין להגן רק על חלק מהכתיבות, או שלא?
    ככל שהסטרייק מתקרב לרגל נפתרת בעיית הסחירות.
    אם הסטרייק נשאר רחוק מהרגל, למה שתרצה להגן? על אופ' כתובה ששוויה 30 - 15 ש"ח אין מה להגן.
    חבל על עלות הקנייה והעמלה.
    בפקיעה מחוץ לכסף לא משלמים עמלות.

איציק

אם הסטרייק נשאר רחוק מהרגל, למה שתרצה להגן? על אופ' כתובה ששוויה 30 - 15 ש"ח אין מה להגן.

איציק
    ה"הגנה" נועדה במרחקים אלה בעיקר להקטין בטחונות, במיוחד במקרה של תזוזה אגרסיבית לכיוון הרגל.

מה אתה עושה במקרה של זינוק לאחד הכיוונים שמקפיץ את דרישת הבטחונות שלך?

מה הרווח שניתן לעשות מכתיבה חשופה של 15 ש"ח? זה פחות מחצי אחוז. לפני עמלה.

ציטוט פורסם במקור על ידי Arti

איציק
    ה"הגנה" נועדה במרחקים אלה בעיקר להקטין בטחונות, במיוחד במקרה של תזוזה אגרסיבית לכיוון הרגל.

מה אתה עושה במקרה של זינוק לאחד הכיוונים שמקפיץ את דרישת הבטחונות שלך?

מה הרווח שניתן לעשות מכתיבה חשופה של 15 ש"ח? זה פחות מחצי אחוז. לפני עמלה.
    1) בתחילת החודש האופ' נכתבות בד"כ (בסטיות הנוכחיות) ב-30 - 35ש"ח בכל כיוון. כלומר 60-70 ש"ח ליחידה שזה מעל 1% על הביטחונות המנוצלים.
    2) בקשר לזינוק בדרישת הביטחונות - הרי השארתי די בטחונות פנויים. מה שעושים זה מקרבים הרגל שהתרחקה ומרחיקים תוך הגדלת כמות הרגל שהתקרבה. הביטחונות הפנויים בצד אמורים להספיק כדי לעשות את זה פעמיים לפחות.

איציק.

ממליץ לקרוא:
    viewtopic.php?f=93&t=10698
    הנתונים שאתה מציג משכנעים מאוד, אם זאת אופן ההצגה שגוי, כי היות ואנחנו לא מדברים
    במונחים של נקודות, אנו מדברים במונחים של כסף, יש צורך לעשות חישוב של תוחלת רווח.
    מי שעושה אחוז על הבטחונות בחודש , מספיק שפעם במאה פקיעות יפסיד את הבטחנות, וכבר
    התוחלת לרעתו. תחשבו על זה.

ציטוט פורסם במקור על ידי פועל קטן
    ממליץ לקרוא:
    viewtopic.php?f=93&t=10698
    הנתונים שאתה מציג משכנעים מאוד, אם זאת אופן ההצגה שגוי, כי היות ואנחנו לא מדברים
    במונחים של נקודות, אנו מדברים במונחים של כסף, יש צורך לעשות חישוב של תוחלת רווח.
    מי שעושה אחוז על הבטחונות בחודש , מספיק שפעם במאה פקיעות יפסיד את הבטחנות, וכבר
    התוחלת לרעתו. תחשבו על זה.
    מסכים לחלוטין.

אני בדעה ששוקת אסור לכוון על פחות מ3%, מה עוד שהעמלות ב1% אוכלות לך את הרווח, וההפסד יגיע כשלא תצפה לו.

ודרך אגב, גם ההצגה של פעם במאה להפסיד את הבטחונות לא מדוייקת, שכן מי שרואה את המדד מסכן אותו ולא זז... ובכן ההמשך ידוע.
    רוב הכותבים מוכנים להקריב פעם בכמה זמן כמה חודשי רווחים כדי למנוע את הסיכון למחיקה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות