כפי שכתבתי אני חושב כי פטרוגרופ תוכל לעשות מהלך דומה בגלל התשלום המתוכנן.

כן יכול להיות מצב של אי תשלום, לכן את קונה חוב במחיר שוק נמוך מערכו האמיתי, ולמרות שישנה סבירות גבוהה כי זה לא יקרה בחברה זו (כמו שקרה במלר"ג - שם אמרתי לחכות לאחר התשלום שכן היה חששות אמיתיים), אני עדיין ממליץ (כפי שכתבתי בעבר) להמתין למועד קרוב יותר (חודשיים - חודשיים וחצי) ממועד התשלום (כלומר רק חודש ראשון 2011) לכניסה לנייר.

יכול להיות כי זה כבר יהיה מאוחר מדי והמחיר כבר יזנק, אך הסיכון יהיה נמוך הרבה יותר בעת ביצוע הבדיקה אז!

עד למועד זה, למעט אם יהיו התפתחויות מהותיות, לא יכול להיות שינוי בהערכות (אם אין מידע חדש - אין שינוי) ולכן נותר רק לעקוב...

כמו שאמרתי פעמים קודמות בעבר, אני נכנס לזמנים קצרים בוודאות גדולה, גם אם זה גורם להפסד פוטנציאל בניירות אחרים, אני מעדיף ךהתמקד בזמן הקצר ובניירות שהלהם יש מידע מאשר בביצוע ניחושים.

ככל שמספר ההנחות שלך רב יותר - כך הסבירות לטעות גדולה יותר...

לדוגמה בשבוע שעבר היה לנו את מקרה לידר. ההמרה בוצעה היום ואם לא תיהיה בעיה תשלום המזומן היית יכולה לצאת היום (מהשקעה ביום רביעי) אם תשואה של 8.5%, כאשר הכל כבר היה ידוע וברור (ואפילו תחת "התמוטטות" המנייה מעבר לצפוי).

כלומר - המקרה הגרוע - עדיין ייצג רווח! מה שלא ניתן לומר (כפי שאת עצמך מציינת) על השקעה זו...