x

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: רווח בגין אסטרטגיות

רווח בגין אסטרטגיות

שלום רב,
    ראיתי את הסטיסטיקה של שנת 2009 ורציתי לשאול בכסף כמה הרוויחו אבסולוטית סך האסטרגיות שבוצעו במהלך שנת 2009 (בהנחה שכל פעם היו מבצעים יחידה אחת).
    הייתי גם שמח לדעת כמה כסף הניבה האסטרטגייה הרווחיות ביותר וכמה הפסד היה בגין הגרועה ביותר.
    אם יש גם נתונים בגין שנת 2010 יותר מאשמח.

תודה וחג שמח

Re: רווח בגין אסטרטגיות

אם אתה רוצה להשוות "בכסף".

נקודת ההשוואה אינה יחידת אסטרטגיה אחת, אלה יחידת השקעה זהה, נאמר עשרת אלפים ש"ח.

ואז החשבון שלך ברור, כיוון ששחקן מפרסם את אחוזי הרווח לאסטרטגיה.

על כן אם אתה רוצה בסיס השוואה זהה.

תמיד תשקיע(הכנסה/הוצאה לרבות בטחונות) בסכם זהה נאמר עשרים אלף ש"ח ואז התוצאות יהיו אחידות.*

ושעושים את החשבון הנ"ל לפי 10,000 ש"ח לאן מגיעים ?
    יכול להיות שלרווח של כ 20,000 ש"ח.
    כמה היה ההפסד המירבי ?

אין תחליף לביצוע החשבון בעצמך.

תעבור על הסיכומים החודשים של שחקן ותוכל לבצע חישוב בעצמך.

קח בחשבון רק שהסטטסיטקה של שחקן הינה יוצאת מהכלל מצויינת, במיוחד שמדובר על יעד של עשרה אחוז שבועי ומטבע קביעת יעד כה גבוהה נגזר גם הסיכון שלה.

שים לב כי מספיק הפסד אחד משמעותי בכדי לחתוך את הקרן באופן ניכר.

על כן ישנה חשיבות עליונה בביצוע ניהול סיכונים מחושב, דהינו , לדעתי , מתוך הכסף המיועד למסחר יש להקצות סכום כזה שגם במידה ויחתך במחצית, הנזק יהיה נסבל.

בהצלחה.

תודה.

תוכל לכוון שאותי לחודשים שבהם היו הפסדים. אני מנסה לכמת את הסיכונים לפני שאני קופץ למים.

הי,
    אז כמו ש-sun ניסה להסביר לך, אין משמעות לקבל אומדן כלשהוא מהחודשים בהם היה הפסד. כי הפסד בחודש אחד אינו כמו בחודש אחר, הסיכון שונה - ולכן צריך לבחון בכסף, MONEY, ג'ובות......

בקיצור - הבדיקה שלך תהיה מיותרת בכל מקרה לדעתי, משום שלא בטוח שמה שהיה....הוא שיהיה אבל סטטיסטית ניתן לקבל כיוון כללי...אם עושים הבדיקה נכון.

בהצלחה (ותעדכן מה יצא לך)
    R

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות