x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: המעוף בדרך ל 760

המעוף בדרך ל 760

שלום חברים

זה מזמן רב אני טוען כי התיקון עושה דרכו אל אחד העם וכי רוחות דרומיות עושות דרכן למדדים יחד עם זאת אני אחזור ואומר כי המשבר תם ונשלם וכי כל ירידה הינה לצורך עלייה ולכן פעלנו בהתאם, דהיינו נצלו את הירידות ועבו את התיק.
    התיקון במעוף ידרדר אותו לאזור 760 המלצה שלי קנו PUT לערך הנקוב ובכך תיצרו הגנה על התיק.

אז שבוע טוב ובתקווה שהצאט יחזור ומהר.

האדם הזקוף ARL
    האדם הזקוף

Re: המעוף בדרך ל 760

המשבר לא תם ולא נשלם , מה שקורה עכשיו בשווקים זאת אופוריה שדומה לאופוריה שהיתה כאן בזמן הבועה . אנשים חיפשו כל פיסת מידע כדי לשכנע את עצמם שהמצב משתפר , והממשל נתן להם את זה בכמויות - עם מבחני לחץ , ודוחות רבעוניים רווחיים של הבנקים הגדולים , מה שכן את העובדה שאת הרווחים הבנקים עשו במסחר בניירות ערך , ולא על ידי החטיבות הקמעונאיות שלהם - את זה אף אחד לא רצה להבליט .

אבל בכל זאת ראינו עליות מטורפות במיוחד בתל אביב . כמו שזה נראה לי המוסדיים קנו סחורה בכמויות מטורפות בהנחה שהרע מכל מאחורינו , וגם מכיוון שמנהלי הקרנות שלא הרחיבו את האפיק המנייתי בתיקים , ראו את שאר הקרנות נכנסות בזה אחר זה לבורסה , ולא יכלו להרשות לעצמם להשאר בחוץ כדי לא להשאר עם תשואה שלילית ביחס לאחרים , כך שעוד ועוד קרנות נכנסו לבורסה למרות נתוני המאקרו הקשים .
    אני לא רואה הרבה משקיעים זרים שקנו מניות באחד העם , אלה הם המוסדיים , חד משמעית , ולכן אני גם לא רואה את הבורסה מתקנת בחוזקה למטה , מכיוון שהמוסדיים קנו מניות לטווח הבינוני/ארוך .יחד עם זאת , כשיתבהר לכולם שהחגיגה היתה מוקדמת מידי , השוק יחזור לרדת , וזה רק שאלה של זמן .

Re: המעוף בדרך ל 760

על פניו הכל צפוי.
    רמת 850 היא "קיר בטון" בכל הפרמטרים.
    אין שום סיכוי שהוא יפרץ בניסיון ראשון.
    לפי מיטב הבנתי, אנחנו בדרך לנקודות ציון שעברנו.
    לא היתי מדרים עד 760 בינתיים. אחרי הכל הרבה גופים לקחו כמויות גדולות של מניות כשהאופטימיות מובילה אותם אל ההזיה שהכל כבר מאחורינו.
    חיכינו למימוש כבר זמן מה, והנה הוא הגיע. כעת נותר רק לקוות שהוא לא יהיה אלים וחסר הגיון כמו העליות האחרונות.
    ובינתיים...
    נמשיך לתכנן לתווך הבינוני והארוך. נשקיע בזהירות ובמתינות, בחלק הקטן מהנכסים שמימשנו בגל האחרון.
    בהצלחה לכולם.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות