x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: הגנות בשוקת רחבה

הגנות בשוקת רחבה

שלום שחקן,

רציתי לדעת בבקשה את דעתך לגבי קניית הגנות לשוקת לפני הכתיבות.

משהו כזה:

http://www.zerosum.co.il/Users/1580/Positions/Show/6564

תודה .

Re: הגנות בשוקת רחבה

אם לא איכפת לך שאני אענה לך (כמובן ששחקן גם מוזמן לענות)

אתה אומר בעצם, הבה ונתחכמה. אני אבנה עליה לפני הירידה, וככה אם המדד יברח לי, אז בקצה אני עוד ארוויח, כי אמכור בשיא.

הבעיה היא, שגרף הפקיעה הוא מאד מבלבל. הוא נכון רק למצב אחד בלבד. לבוקר הפקיעה. בכל שאר הימים, הגרף שונה. הסימולטור של בנק הפועלים מראה את זה יפה מאד.

הגרף בפועל הוא שהשפיץ הזה שבנית, בכלל לא יראה. העקומה שמתקבלת היא קשת חלקה. ועדיין ככל שתתקרב לקצוות, תפסיד יותר ויותר.

אתה יכול לראות את זה יפה מאד היום. קח אזור של אופציות (לא רחוק מדי), ותראה שכולן זזות פחות או יותר באותם אחוזים.

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס
    אם לא איכפת לך שאני אענה לך (כמובן ששחקן גם מוזמן לענות)

אתה אומר בעצם, הבה ונתחכמה. אני אבנה עליה לפני הירידה, וככה אם המדד יברח לי, אז בקצה אני עוד ארוויח, כי אמכור בשיא.

הבעיה היא, שגרף הפקיעה הוא מאד מבלבל. הוא נכון רק למצב אחד בלבד. לבוקר הפקיעה. בכל שאר הימים, הגרף שונה. הסימולטור של בנק הפועלים מראה את זה יפה מאד.

הגרף בפועל הוא שהשפיץ הזה שבנית, בכלל לא יראה. העקומה שמתקבלת היא קשת חלקה. ועדיין ככל שתתקרב לקצוות, תפסיד יותר ויותר.

אתה יכול לראות את זה יפה מאד היום. קח אזור של אופציות (לא רחוק מדי), ותראה שכולן זזות פחות או יותר באותם אחוזים.
    הרעיון הוא לא "אם מדד יברח אמכור בשיא", כי אם צמצום הסיכון.
    תשווה את הגרף של השוקת המדוברת עם גרף שוקת רגילה ותקבל שיפוע מתון יותר בצדדים (והכוונה היא לא לגרף הפקיעה אלא נגיד שבועיים מהפקיעה).

כמובן שככל שסוטים מהמרכז ההפסד גדל (כמו בשוקת רגילה), אך השאלה היא בכמה.

ברור שהגרף מתון יותר, ביטלת קצת יותר ממכירה אחת באופן הזה.

התשובה של דמי כיס מדויקת.
    תודה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות