x

עמוד 17 מתוך 33 ראשוןראשון ... 7151617181927 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 161 עד 170 מתוך 321

נושא: שוקת רחבה ספטמבר - דיונים ופרשנויות

Re: שוקת רחבה ספטמבר - דיונים ופרשנויות

supgog אתה צודק לגמרי
    שנה טובה וגמר חתימה טובה לך ולכל קוראי האתר
    דוד

ציטוט פורסם במקור על ידי supgog
    ואז הגיע סנטימנט הצרכנים של אוניברסיטת מישיגן והחליט לסלוח לכל הכתובים קרוב מידי.
    אני רק מקווה שלמרות שהפעם כנראה נחסך הסקוויז תדעו להעריך כמה הוא היה קרוב.

גמר חתימה טובה.
    זה מאד פשטני להפיל את התנהגות השוק על פרמטר זה או אחר.
    העניין העיקרי הוא שאחרי הרבה ימי עליות רצופות. בא תיקון.

ואז הגיע סנטימנט הצרכנים של אוניברסיטת מישיגן והחליט לסלוח לכל הכתובים קרוב מידי.

גמר חתימה טובה.
    suppog,
    אני מבין מדבריך שכתבת החודש שאתה לא כותב שקתות בס"ת נמוכות, כל הכבוד על ההחלטה, כל איש באמונתו חי.
    אבל מדבריך החודש נשמעת מין ביקורת סמויה על כל האחרים שכן ממשיכים בשקתות.
    התחלתי את החודש עם כתיבת 1210 בשליש מהבטחונות, המדד המשיך לעלות וכתבתי 1220בעוד שליש, המדד המשיך לעלות וכתבתי 1230 בעוד שליש.
    גם אם היה מתרחש סקוויז ביום ראשון, אני לא חושב שהיינו רואים פקיעה מעל 1210, ואם היה סקוויז לפני שבוע, היה לי מספיק זמן להרחיק, מה גם שהיו כתיבות נוספות ב 1220 ו 1230.
    אני מספר את כל זה על מנת להראות שעם התנהלות נכונה, ניתן לגרד כמה גרושים גם בסטיות נמוכות.

גמר חתימה טובה לכולם!

אורח

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס
    זה מאד פשטני להפיל את התנהגות השוק על פרמטר זה או אחר.
    העניין העיקרי הוא שאחרי הרבה ימי עליות רצופות. בא תיקון.
    ייתכן שזה פשטני, ייתכן שהיו גורמים נוספים אבל העובדות הן שלא מדובר בתיקון (שכן המדדים עלו) ושהוא לא היה אחרי ימי עליות רצופים (גם ברביעי וגם בחמישי ראינו סגירות מעורבות ולא עליות ברורות) ואולי הכי חשוב הוא שבשישי בצהריים כבר עמדו החוזים בS&P על 1138.
    ואם כבר מדברים, באיזו מן שוקת רחבה עומדים על פחות מאחוז וחצי מרחק, למעלה משבוע לפקיעה ולא מזיזים?
    אני לא אומר שאי אפשר להרוויח בסטיות הנוכחיות, רק תכניסו לפרופורציות נכונות את הסיכון, ולא צריך להיות חמדנים.
    אאחל רווחים לכולם.

...........

ייתכן שזה פשטני, ייתכן שהיו גורמים נוספים אבל העובדות הן שלא מדובר בתיקון (שכן המדדים עלו) ושהוא לא היה אחרי ימי עליות רצופים (גם ברביעי וגם בחמישי ראינו סגירות מעורבות ולא עליות ברורות) ואולי הכי חשוב הוא שבשישי בצהריים כבר עמדו החוזים בS&P על 1138.
    ואם כבר מדברים, באיזו מן שוקת רחבה עומדים על פחות מאחוז וחצי מרחק, למעלה משבוע לפקיעה ולא מזיזים?
    אני לא אומר שאי אפשר להרוויח בסטיות הנוכחיות, רק תכניסו לפרופורציות נכונות את הסיכון, ולא צריך להיות חמדנים.
    אאחל רווחים לכולם.
    ניתן לראות באי עליה (כאשר באותם תנאים בהזדמנות אחרת היו עליות חדות) גם כסוג של תיקון.

לגבי השוקת, כל אחד לפי רמת הסיכון שלו. אני כתבתי כמות קטנה של 1200 כאשר המדד היה נמוך מאד. רוב השוקת שלי הייתה ונשארה 1220. לא התאים לי להזיז אותו. פעלתי לפי ההערכה שהייתה לי. אני לא רואה בזה חמדנות. בסך הכל כיוונתי נמוך מאד החודש. 3.5% בסך הכל. זה לא חמדנות.

וזה בסדר גמור שאתה יושב בחוץ. אני בכל זאת מעדיף 3.5% לחודש על פני 0.1% בפיקדון בנקאי.

ללא ספק היום מהווה הפתעה. ולא מהנעימות.
    אבל: Don't Panic.

דמי כיס,
    אתה מחכה עדיין עם 1200 שיש לך?
    אגב, לדעתי הפקיעה תיהיה נמוכה מ 1200

אורח

וזה בסדר גמור שאתה יושב בחוץ. אני בכל זאת מעדיף 3.5% לחודש על פני 0.1% בפיקדון בנקאי.
    עדיין אינני סבור כי 1200 ישלם, רק בבקשה ממך, היות ורבים כאן קוראים את דבריך, אל תשווה את השוקת שלך למק"מ, כי אתה עושה צחוק מהשוק.

אין בעולם דבר כזה 3.5% בעולם מובטח, וברמות תשואה האלה אין ברירה אלא להפסיד מידי פעם, גם אם זה לא יקרה החודש.

גמר חתימה טובה.

סאפ,

לצערינו לא נחסך הסקוויז ולא מהסיבה שהעלית.
    בכל מקרה, הפקיעות האחרונות, המדוייקות - השכיחו לנו ושוב חטאנו בחטא הגרידיות ו/או היוהרה.
    R

ציטוט פורסם במקור על ידי dfrog
    דמי כיס,
    אתה מחכה עדיין עם 1200 שיש לך?
    אגב, לדעתי הפקיעה תיהיה נמוכה מ 1200
    אני ממתין מכמה סיבות:
    1) אני עדיין ברווח, אז לא בוער לי.
    2) בעבר, תמיד כשפעלתי בלחץ, הצטערתי אחר כך.
    3) אם העליות הן אכן כתוצאה של סקוויזים, הרי שצריכה להיות התמתנות כלשהי.

אז כל עוד המצב במסגרת מה שאני יכול להרשות לעצמי, לא בוער לי לברוח.
    אבל אין ספק שהמצב לא נעים.

עדיין אינני סבור כי 1200 ישלם, רק בבקשה ממך, היות ורבים כאן קוראים את דבריך, אל תשווה את השוקת שלך למק"מ, כי אתה עושה צחוק מהשוק.

אין בעולם דבר כזה 3.5% בעולם מובטח, וברמות תשואה האלה אין ברירה אלא להפסיד מידי פעם, גם אם זה לא יקרה החודש.
    די נו. אני לא משווה לשום דבר. וברור שאפשר גם להפסיד. זה חלק מהמשחק. ואולי החודש 1200 כן ישלם. לך תדע. תמיד יכולות להיות הפתעות. אני מעריך (ומקווה) שלא.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות