ציטוט פורסם במקור על ידי offir
אכן חברים מחקתי את כל התיק , ובעצם את כל חסכונותיי !! :( :( {נשארו כמה מאות שקלים , לפי חישוב שלי}
הרבה כאב וצער עברו עלי היום , מקווה להתאושש מתישהו .
במשך שנה וחצי כמעט לקחתי על עצמי לכוון לרווח מועט ובטוח , מסתפק ב-2-3% חודשי בלי לעשות שטויות מיותרות { מפאת העובדה שזה הוא מקור פרנסתי..} . עד שהגיע אתמול !!
לעולם לא הייתי חושב להיכנס לפקיעה במרחק של 5 נקודות{1210} וגם לא במרחק של 20 נקודות ! , השטות שעשיתי היתה שחיכיתי לדקות האחרונות כדי לקנות את 1210 בזול , אז חוץ מזה שאז הוא רק הוסיף לערכו והרבה בעקבות כל הסקוייזים של השחקנים , בדיוק אז מערכת המסחר קרסה ואף אחד לא גם לא ענה לי בחדר המסחר. בלית ברירה נשארתי לפקיעה בתקווה שיקרה איזה נס , שלא קרה ... .

אם אצליח להתאושש מתישהו אני מאמין שאחזור לזה רק שאהיה הרבה יותר זהיר. הלקחים שלי :
- לעולם לא לחכות לדקות האחרונות יום לפני פקיעה . מהסיבה הפשוטה שאתה תלוי בהרבה דברים טכניים שיכולים בדיוק אז להשתבש .
- לא לסמוך על השחקנים יתר על המידה , אפשר תחילת חודש לראות מה הכיוון , אבל ברגע שהשוק מתחיל להראות פנים הפוכות , זו הסכנה הגדולה ביותר { בגלל הסקוויזים שמקפיצים עוד יותר..}.
- לפזר סיכון ,לא להשקיע את כל הכסף באופציות אלא לשלב מניות , אג"ח.. . מה שנראה לי ברור מאליו , אולם לי זה לא היה ברור שוב כי חשבתי שאני עובד מאד זהיר .

צר לי על כל שאר החברים שהפסידו. שתהיה שנה טובה ובשורות טובות לכולם !!

ממש עצוב לי לשמוע אופיר :(
עיצה שלי
אל תהיה לבד!
תספר זאת לאנשים קרובים אלייך
בדגש על אנשים אופטימיים שיעודדו אותך
ולא אנשים שעושים דברים אחרים...