x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: שורטים ממונפים

שורטים ממונפים

שחקן יקר ,
    ברגעים אלה ה VIX עומד על 28.20 , די אפשר להגדיר את המצב כ "פאניקה" (אומנם בארה"ב , אבל המדדים פה כבר התחילו לצמצם פערים במרץ) .
    התיק שלי כרגע מכיל בערך 80% תעודות סל בחסר לא ממונפות , חלק על הנסדאק וחלק על מדדי הנדלן והמעוף , השאלה שלי היא האם הגיע עת השורטים הממונפים ?

תודה מראש , תמיר

Re: שורטים ממונפים

דעתי היא שכן (כבר מלפני שבועיים) אבל אני חייב לציין שאני גם מחזיק שורט נאסדק ממונף (ואף הייתי איתו בהפסד אך בכל זאת לא מכרתי)

הפחד שלי הוא משחיקה , השאלה אם לא יהיו עוד ימים ירוקים (לא שיש לקונים על מה להתבסס , אבל כבר ראינו תופעות מוזרות בימים האחרונים).
    ועוד שאלה קטנה , מה לדעתך צריך להיות אחוז התעודות הממונפות מהתיק ?

תודה שחקן , קיבלתי את תשובתך בצ'ט היום .

לנשום זה תמיד טוב , אני ממתין למגמת ירידה ברורה.

שחיקה יכולה להיות כי יהיו ימים של עליות.ולגבי אחוז מהתיק - אני אוהב מינופים כך שאני יכול להגיע ליותר מ 50 אחוז.אבל זה אני.
    אגב מה ענה לך שחקן ?

ענה שכדאי להמתין , ביום שישי יש נאום של ברננקי . נראה איזה שפן הוא יוציא מהכובע . שחקן אמר כי מפולת תגיע בטוח, אך ברננקי יכול לעקב אותה קצת אם יכניס לשוק סכומי כסף נכבדים (טריליוני דולרים) . בכל מקרה שווה לחכות ולהצטרף למגמת ירידה ברורה (עם שורטים ממונפים , שורטים יש להחזיק כבר עכשיו) .

אענה בשנית, גם למי שטרם צפה בצאט. זוהי עדין אינה שעתם של השורטים הממונפפים היות והמגמה אינה חד- משמעית. בכדי שניכנס לממונפים צריך להגיע לסטיה גבוהה יותר, ולמגמת ירידות מוחלטת שאינה מושפעת ע"י חדשות טובות כפי שלדוגמא התרחש כיום (שלישי).

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות