ציטוט פורסם במקור על ידי david15
האם מישהו שותף לדעה זו?
דיוויד,

1. שותף לדעה שציינת, בפועל יש לא מעט חברים שאינם משיגים את הרווח עליו מדווח שחקן, ולעיתים אף מדווחים על הפסד. עד כאן העובדות (ואני מתייחס להודעות החברים כ- 100% נכונות, מלבד אחד/ת שלא אנקוב בשמו/ה).
2. יתכן ובעיני מרבית החברים הבעיה נעוצה איכשהו בשחקן, או בדיווחים על מחירי פתיחה וסגירה, אולם לדעתי הבעיה כלל לא מגעת לשחקן אלא נובעת הן מצורת העבודה של חלק מהחברים והן מהבדלים משמעותיים במערכות המסחר.
די אם אומר שלדעתי (לא בטוח בכך, רק מניח) לרשות שחקן עומדת מערכת מסחר מהשורה הראשונה (FMR עם תיגבור פיצ'רים, ילד פלא, שלדג או משהו אחר של סיברון) שבה ניתן לתכנן יציאה אוטומטית ב- 10%, והסגירה מבוצעת אוטומטית ע"י התוכנה בהגיעה ל- 10%. לעומת חברים שבעיקר משתמשים במערכות כמו אורדרנט ישן/חדש, או תוכנות של בנקים, ואת הסגירה מבצעים בעשר אצבעותיהם או בטלפון עם חדר המסחר.
ובנוסף, מלבד הבדלי יכולות בין תוכנת השחקן לתוכנות החברים, ישנו גם הפן האנושי, לעיתים החברים מבצעים בהפרש זמן של דקות, אשר ביום רגוע בתחילת חודש מסחר אינו גורם להפרשים, אולם ביום עצבני וקרוב לפקיעה, כל דקה בזמן יכולה להתבטא במאות שקלים לסט אחד.
ומעבר לכך, יש לא מעט מקרים בהם חלק מהפעולות לא נקלטות, או "המחיר בורח" ומתחילים לרדוף אחרי האופציה, עד כלות הנשימה (והכסף).

אין לי פתרון לכך, כי הרי לא ניתן לצפות מכל החברים להשתמש בתוכנות מליגת העל, כמו גם לתזמן את כל חברי האתר לביצוע סימולטאני יחד עם שחקן, פונקט על המינוט.

אני רק יכול להציע, לבוא בדברים עם צוות האתר, לנסות לגבש קבוצת עבודה שתיוצג ע"י מספר חברים שנוהגים לבצע בעקביות את האסטרטגיות, ואשר יחד עם צוות האתר ובסיוע שחקן, תנסה לפרק את הבעיה לפרטיה ובהתאם לנסות פתרון כלשהו למיזעור הפערים.

לסיכום - הדבר האחרון שהייתי חושב עליו זה לבוא בטענות לשחקן, או לנסות "לסנדל " את שחקן לדרכי עבודה שיתאימו לכל אחד ואחד מחברי האתר.