חברי השוקת הרחבה,

לא היתה כוונה "להרגיז" את מבצעי השוקת הרחוקה, לדעתי זו אסטרטגיה חיונית שחייבים לשלוט בה.

לדעתי, ונראה לי שאני מקל , בתשעים ותשע פעמים מתוך מאה, השוקת הרחוקה תרויח, או לא תפסיד, או תצא בהפסד קטן ולמען האמת ברוב הפעמים תרוויח.

פעם אחת היא תפסיד, כשאני מתכוון תפסיד אני מתכוון תמחק.

וזאת בדיוק הפעם , שתהיה תקיפה באיראן, רעידת אדמה בתל אביב, או כל פורענות אחרת.

כאשר אתה פתוח בערמה ענקית בקצוות, מתחילת חודש, על כל הבטחונות, כי זה בעצם התנאי הבסיסי לאסטרטגיה, עשויה להגיע הפעם האחת הקטלנית שתמחק את התיק.

למצב הזה אין פתרון, זו המגרעת הבסיסית של האסטרטגיה הזאת.

בפועל וניתן לעקוב אחר ביצועי האנשים , המבצעים בעצמם פותרים זאת באנטואציה אישית, באי ניצול מלא של בטחונות, בפתיחה מודרגת לפי כיוון , בפתיחה מודרגת לאורך החודש על פי זמן וכו'.

אגב, זה אסטרטגיה מצויינת למי שמתחיל ללמוד את נושא האופציות ובתנאי שעומד בקפדנות בכללים.

ולדעתי זו אסטרטגיה מצויינת לזהירים שרוצים לבצע מינימום תיקונים, אם יפתחו אותה בדירוג על פי זמן, כי אז מצמצמים את הסיכון והחשיפה.

דהינו בכל יום ה' מפקיעה עד פקיעה לפתוח 25 אחוז מבטחונות, כך מצמצמים את גורם אי הודאות על פי הזמן ומצמצמים את החשיפה.

צריך לזכור כי כל פעולה שמסכנת את כל התיק היא בהגדרה עשויה להיות פאטלית וללא קשר לתמחור הסיכון אם הוא נכון או לא נכון מעצם ההגדרה תהיה איזה שהיא קונסטלציה שעשויה למחוק את התיק.

המטרות שלי:

1: קודם כל להשאר במשחק כמה שיותר זמן.

2: לא להפסיד.

3: להרויח.

אבל צריך לזכור כי בסופו של דבר בלי סיכון אין רווח.

בהצלחה.