כפי שהתבסרנו התשלום של חודש הבא לא יתבצע כמתוכנן.

הבקשה עדיין ראשונית ולא היתה התייחסות של הנציגות או הנושים האחרים.

כעקרון מדובר רק על דחיית החוב וחלוקתו מחדש ולא תספורת, כך שמי שמאמין שהחברה תתאושש בהחלט יכול לעשות השקעה טובה עם רווח לצידה.

אך כמו שאמרתי גם קודם - החברה בקשיים ויש שם כמה סימנים שליליים. כמו כן ברור שהבעלים מנסה להגן על השקעתו, אך כמו שנכתב, הוא הוציא את השותף ואז מחיר המנייה ירד ב- 90%, כך שאני לא יודע כמה עוד יוכל לספוג, כנראה לא יוכל להכניס את היד לכיס ולעזור לחברה.

במקרים שבהם עדיין לא ברור המשך הדרך, עדיף להמתין בחוץ. אני כן מאמין כי לאורך זמן הנייר יהיה תנודתי ובסבירות בינונית ניתן יהיה לצאת מהנייר במחיר טוב מהמחיר הנוכחי, אך קיימת גם סבירות שהנייר יגיע לחדלות פירעון.

מיכוון שמאחורי החברה אין נכסים ממשיים (כפי שנכתב בעבר), הסיכון הוא כי בסופו של דבר המשקיע לא יקבל דבר!

מי ששמע להצעתי ולא נכנס עד לתשלום של אג"ח א' (שלא יבוצע) - נמנעה מימנו התסבוכת הזו.

מי שהקדים לעלות על "העגלה" (אני יודע, גם אני עושה זאת פעמים רבות), אך שמע לעדיפות של אג"ח ב' אומנם גם ספג ירידה, אך כמו שאנו רואים היום הנייר כבר מתחיל תיקון. שימו לב כי בהסדר האגחים שווים ולכן הפער בניהם צריך כמעט להיסגר (מה שיכול להביא לסגירת ההפסד לחלוטין).

כרגע אני מאמין כי יהיה תיקון קל כלפי מעלה בסבירות גבוהה, כאשר הנשרים מגיעים, אך ללא התפתחות חיובית המשך ירידות בנייר בהחלט יכול להתרחש.