- סיפר לי חבר מהעבודה, "אני הבנתי שת"א מוחזקת מעל מדדי וול סטריט ואירופה, אבל אני לא ידעתי אם הם לא יצליחו לשמור על הפער עד לפקיעה? או כן? אז כל בוקר, לפני שהלכתי לעבודה, השארתי הוראות מכירה וקניה במירווחים סבירים, ובחזרה מהעבודה, בדקתי מה לא נתפס? ומה כן? ובשביל זה יש את יום המחר, לא?
- "נו ומה קרה? שאלתי אותו
- "עד יום ראשון, זה עבד פנטסטי, עם מרווחים של מאה או מאתיים שקלים, אבל הצרות התחילו ביום שני, כי מכירת הפוט ניתפסה, אבל מכירת C1150 לא תפסה, יתר על כן, בוצעה הוראת קניה לאופציה נוספת של C1150, ובמחיר נמוך מהראשונה"
- "נו ומה קרה? שאלתי אותו
- "אני תמיד קם מוקדם, לבדוק את מדדי וול סטריט של הלילה האחרון, ונעשה לי שחור בעיניים, כי ירד לי האסימון, והבנתי שאני תקוע עם שתי אופציות C1150, לשבט ולא לחסד"
- "נו אז מה עשית ביום שלישי? שאלתי אותו?
- "אני בדקתי את הפיוצ'רס של "UK blue chip", וגם של מדדי אירופה האחרים, והשארתי הוראת מכירה לשתי האופציות C1150 לפי מדד גלום של 1156, ותבין אותי, זה קרה לי הרבה פעמים שנאלצתי למכור בהפסד, אבל הפעם הגזמתי במחיר הפסד להוראה -367- לאופציה, -734- לשתי האופציות, וכמובן שהשארתי גם הוראת קניה לאופציה P1170, וכיביתי את המוניטור, ורצתי לעבודה"
- "נו ומה קרה לך בעבודה? שאלתי אותו
- "דיברו על זה בעבודה שת"א יורדת, ואני מה זה מרוצה, וגם משויץ לפני כולם ואומר להם, "הפסדי יצא בשכרי, כי הגזמתי ב-734- הפסד בהוראת המכירה שהשארתי, אז ה-P1170 יפצה אותי על מכירת ההפסד של שתי האופציות C1150"
- "ואלה, כמה שאתה מותח אותי, אז תגיד כבר, כמה הרוחת? וחלס, שאלתי אותו
- "חזרתי מהעבודה, הדלקתי את המוניטור, נעשה לי שחור בעיניים, הוראת המכירה לשתי האופציות C1150 לא תפסה, הן נשחקו ל-290- ש"ח, ל-2,208- בהפסד יומי, ול-2,334- בהפסד מעלות, וזה לא הכל, הוראת הקניה של P1170 לא תפסה מים, ואני מה זה חרד מפחד מאשתי, אז כיביתי הכל, הלכתי למיטה, החרדה והמחשבות לא נתנו לי לישון, תודה