x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 13

נושא: שאלה בנוגע לביטחונות

שאלה בנוגע לביטחונות

בבנק כידוע, כדי לכתוב צריך לשעבד סכום מסוים שעליו אפשר לכתוב < ביטחונות >, האם גם בבית השקעות זו אותה פרוצדרה ? כלומר צריך לשעבד דרך רשם המשכונות סכום מסוים ?

אני סוחר דרך בנק מזה זמן מה, ואחרי תקופה מסוימת רציתי להגדיל את הביטחונות אך הם דרשו ממני לפתוח תיק שעבוד חדש, לכן אני כנראה אעבור לבית השקעות, כי בסופו של דבר לא משתלם לסחור דרך בנק, ניהלתי מלחמות עולם כדי להוריד את העמלה < המופקעת > מ 8.5 ל 5 ש"ח...

מישהו יכול להוסיף על היתרון במסחר דרך בית השקעות ואם יש המלצות לבית השקעה מסוים ?
    Cogito Ergo Sum

Re: שאלה בנוגע לביטחונות

תבדוק ב"תוצאות מכרז העמלות"הבטחונות הם רק בגובה הסיכון בית ההשקעות גובה 2,15 עבור פעולה ודמי ניהול ומשלם לך ריבית מסוימת על כספך "שיושב" אצלם

אני אבדוק, תודה...
    Cogito Ergo Sum

בטחונות בכל זאת ידרשו בכל מקום.

השאלה אם כמו בבנק, נדרש שעבוד ?
    Cogito Ergo Sum

לפי מה ששמעתי מהחברים כאן אז לא בהכרח אבל אני לא בטוח כי אני לא סוחר בבית השקעות.אבל מה בעיה עם שעבוד ?

יש כמה בעיות, הראשונה ברגע שרוצים להוסיף עוד כסף לביטחונות צריך לפתוח תיק שעבוד חדש, השנייה הכסף לא נזיל והוא משועבד
    < לפי בחירתך > לשנה, שנתיים, שלוש... כל פתיחת תיק שעבוד חדש כמו בכל בנק עולה כסף...

לדעתי אין שום סיבה לפתוח חשבון כתיבה בבנק, גם עמלות מופקעות, ביטחונות יותר גבוהים וגם שעבוד.. היתרון היחידי ואולי החשוב ביותר הוא שאפשר לנייד כסף בין החשבונות...
    Cogito Ergo Sum

דרישת בטחונות 100 אחוז (כלומר ללא תוספת), עמלה של 1.8 שח ופקדון לשבוע ולא לשנה ורמת שרות שספק שבית השקעות יתן לך . וזה בבנק. ומערכת משורה ראשונה.(כמובן שממש אבל ממש לא כל אחד מקבל ככה,אבל יש).

שרות הוא בד"כ פונקציה של כמה כסף יש לך...
    אני סוחר רק כמה חודשים, התחלתי עם 15K ,משועבדים כמובן, אחרי 5 חודשים ו 3K רווחים אני רוצה להגדיל ביטחונות ולקבל הנחה משמעותית בעמלות...

אפשר לשאול באיזה בנק מדובר ?
    Cogito Ergo Sum

ציטוט פורסם במקור על ידי raistlin26
    שרות הוא בד"כ פונקציה של כמה כסף יש לך...
    אני סוחר רק כמה חודשים, התחלתי עם 15K ,משועבדים כמובן, אחרי 5 חודשים ו 3K רווחים אני רוצה להגדיל ביטחונות ולקבל הנחה משמעותית בעמלות...

אפשר לשאול באיזה בנק מדובר ?
    קשה לי להאמין שניתן להגיע לעמלות של פחות מ2 שח עם הסכומים שציינת.

אשמח לדעת אם אני טועה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות