ציטוט פורסם במקור על ידי pheonix21
ציטוט פורסם במקור על ידי גיל (רעננה)
פיניקס,

המנוסים יכולים (ועושים בפועל) לבצע סימולציה קדימה, ביחוד באסטרטגיה שבה הדלתא משמעותית ביחס לשאר היווניות, ולראות מה יהיו הרווחים או הפסדים במדדים שונים.
ואזי ברגע שמתקרבים למדד שבו החישוב מראה על מרחק הולך וקטן מהיעד של- 10% , עוברים לאון ליין .
יש כאלו אשר הולכים אפילו צעד נוסף קדימה, ונותנים מראש פקודות קניה ומכירה בצורה כזו שבהגיע המדד למצב שהאסטרטגיה עוברת טיפה את יעד הרווח הפקודות מתבצעות אוטומטית.
אבל, לא הייתי ממליץ לאף אחד לנקוט בשיטה זו באם אינו מאד מאד מנוסה במסחר באופציות ובאם אין ברשותו תוכנה משוכללת אשר תבצע את כל הפקודות כמקשה אחד (מה שנקרא Go No Go) , כי ייתכן מצב שבו חלק מהפקודות יבוצעו וחלק לא, ואז נותרים במצב מסוכן של חשיפה בלתי מתוכננת/בלתי מבוקרת.
דרך פשוטה לסמלץ "בבודדת"
קישור:
http://www.bizportal.co.il/shukhahon/sh ... w&stage=tr

בטבלה יש את כל האופציות הפתוחות למסחר (3 חודשי פקיעה)
1. בוחר לעצמך אופציה שברצונך לסמלץ, מקליק על האיקון של המחשבון בצד שמאל של העמוד, ומשכתב חלק מהפרמטרים, ועדיף בהתחלה להתעסק רק עם שער המדד (נכס בסיס) ועם הימים למימוש (ימים לפקיעה).
2. בגמר שיכתוב הנתונים, לוחץ על לחצן "חשב" ומקבל בצד שמאל למעלה (של החלונית) את ערך B&S החדש (בלק & שולץ), שזה אמור להיות החישוב הקרוב ביותר למחיר האופציה.
3. מצב לדוגמה שני צילומי מסך, לפני ואחרי סימלוץ,
השינויים שבוצעו:
א. עבר עוד יום (ימים למימוש מ- 18 ירד ל- 17)
ב. המדד עלה (מ- 1164.07 ל- 1175, רק בסימלוץ, לא בפועל)
ואז מחיר האופציה השתנה מ- 1920 ש"ח (ערך לפי B&S) ל- 2537 ש"ח (ערך B&S)
ג. שים לב שהמחיר בפועל לא השתנה (שער האופציה) וגם אינו זהה למחיר של B&S לפני הסימלוץ - אבל נותן כיוון וקרבה למחיר.

תודה גיל, אשמח אם תפרט (או מישהו אחר) איך עושים סימולציה כזו. בפרט לא ברור לי כיצד אתם מסמלצים ביחס למדד - הרי אתם לא יודעים מה יהיה מחירה המדוייק של כל אופציה במדד מסויים, ומה שחשוב בסופו של דבר אלה מחירי האופציו!. (יש לי את תוכנית הביטא של אי.בי.אי. כלומר אורדרנט)