ציטוט פורסם במקור על ידי bendear06
ציטוט פורסם במקור על ידי gsk
ציטוט פורסם במקור על ידי bendear06
כאשר כתבנו 2 יח C 1180 באסט 8,8 רכשנו למעשה 1 יח קנוי מהאוכף החודשי ו-1 יח קנוי מאסט 1,8 כעת בסגירת אסט 8,8 אני אמור לקנות 2 יח C 1180 מהיכן ???
תתעלם מהפוזיציות האחרות שלך. פשוט תסגור את הפוזציה הנוכחית במדוייק. אח"כ הכל יסתדר.
אנא צור איתי קשר ל-0544343925 אני יודע כי זו בקשה מוגזמת אך משהו לא מסתדר ואני תקוע,דקה אחת מזמנך ואזכיר אותך בצוואה שלי !!!
אנסה להסביר לך דרך האתר, ואם עדיין לא יסתדר לך, אצור איתך קשר:
1. באסט' 1.8 קנית 1 קול 1180
2. באסט' אוכף חודשי קנית 1 קול 1180
כלומר, נכון ליום 8.8. שעה 9.00 בבוקר (לפני תחילת המסחר) יש לך 2 יח' קול 1180 קנויות (כמות של 2 בתוכנת המסחר)
4. באס' 8.8 מכרת 2 יח' קול 1180 (כמות של 2- בתוכנת המסחר)
כלומר ביום 8.8 בסוף היום יש לך "0" יח' קול 1180.
5. היום שחקן נתן הוראה לסגור את האסט' של 8.8, ובין שאר הפעולות, אתה צריך לקנות 2 יח' קול 1180.
כלומר - אם להסתכל אך ורק על אופציה זו של קול 1180, מצבך בתוכנת המסחר צריך להיות - כמות של 2 יח'

לשאלתך מהיכן לקנות - התשובה פשוטה מאד - מהשוק (מהיכן שקנית את כל האופציות שעד היום קנית). פשוט - אל תסתכל על שום דבר אחר, אלא עשה בדיוק את הפעולות שכתב שחקן, מה שאמר לקנות , קונים, ומה שאמר לכתוב/למכור , מוכרים.

באם עכשיו זה עושה שכל, מה טוב, ובאם עדיין יש חוסר בהירות לגבי "מי נגד מי" ו- "מה נגד כמה ולמה" , אשמח לעזור בנייד.
העיקר שתרגיש נוח עם מה שאתה עושה, ושלא יווצר לך הרושם שנהייתה סמתוכה (כי לא קיימת שום בעיה, באם עשית בדיוק את מה שכתב שחקן)