אוקי,
הבנתי את הנקודה, אבל לא יכול לתת לך תשובה על משהו שלא הייתי עושה, ולא עניין אותי לבחון אף פעם, אפילו לא תיאורטית.
ואסביר גם אחרת,
נניח אחד כמו ג'ורג' סורוס, הולך כעת לסחור במט"ח, האם הוא יסחר כמוני או כמו מרבית הסוחרים (אפילו כאלו שיש להם חשבון מסחר של מיליון $), התשובה היא לא, מכיוון שסורוס, לא מעניין אותו להתעסק במסחר שיניב לו 100,000 או מיליון $, הוא לא בליגה הזו, אבל כן מעניין אותו לסחור נגד מדינה שעושה "שטויות" עם המטבע שלה, הוא יילך נגד המדינה, ימנף את עצמו כדי להיות בסדרי הגודל של בנק מרכזי (במדינה קטנה) ויארוב לה בפינה, במקרה הטוב, או יעזור לה ליפול מהתהום, אם רק יצליח.
הוא ואני, לא רק שפועלים בסדרי גודל אחרים, אלא בשיטות שונות, ובכלים שונים, כאשר הכלים שלי לא מעניינים אותו, ואילו הכלים שלו אינם ברי השגה עבורי.
כעת לעניין המעו"ף, מי שמתכוון לכתוב אוכפים חשופים, פועל בעזרת כלים אחרים, בעזרת בטחונות בסדרי גודל של מאות או אלפי אוכפים, אחרת אין לו מה לחפש שם.
אני, לעומת זאת, כלל לא מתעניין בעבודה חשופה, מכיוון שאין לי מספיק בטחונות כדי לתמוך לאורך זמן בשיטת עבודה זו (טכנית, מעשית ופסיכולוגית).
לכן, על אף קיומה של אסטרטגיה מסוג כתיבת אוכף חשוף, איני מתעניין בה כלל, מבחינתי אינה קיימת ואין כל טעם לבחון אותה לעומק, לחפש דרכי ניהול מתאימות או לקבוע יעדי רווח ויעדי קטיעת הפסד.
באם אתה מעוניין "לחפור" אודותיה למטרה אקדמית (עבודה בכלכלה וכו') רצוי קודם לבחון לעומק את נושא היווניות, עליהן מושתת כלל תימחור האופציות, וכן שינויי המחיר ע"פ הזמן והפחד, אחרת ובאם אינך מתכוון לפעול בכמויות של מאה או יותר סטים, חבל על המאמץ, ישנן אסטרטגיות רבות שעדיפות על פניה.