שלום לכל החברים/ות,
אני שמח להודיע לכם, כי במסגרת פורום חוק ומשפט החדש באתר שחקן מעוף, המנוהל ע"י עו"ד לירן מורנו עולה כעת מבצע הנחה אטרקטיבי ביותר, במיוחד לחברי האתר, בכל הנוגע לייצוג וטיפול משפטי בחוזי מכר מקרקעין (נדל"ן).
להלן תעריפי המבצע, לפי 3 סוגי עסקאות:
בגין ייצוג, טיפול וליווי משפטי בעסקאות קניה ו/או מכירה של נכסי נדל"ן מיד-שניה (דירות ובתים) הרשומים בלשכת רישום המקרקעין (טאבו) - שכ"ט עו"ד בשיעור 0.33% (שליש אחוז), בצירוף מע"מ, משווי העסקה.
בגין ייצוג, טיפול וליווי משפטי בעסקאות קניה ו/או מכירה של נכסי נדל"ן מיד-שניה (דירות ובתים) הרשומים במינהל מקרקעי ישראל (לרבות חברה משכנת) - שכ"ט עו"ד בשיעור 0.33% (שליש אחוז), בצירוף מע"מ, משווי העסקה.
בגין ייצוג וליווי משפטי בעסקאות קניה של נכסי נדל"ן מיד ראשונה (דירות מקבלן) - שכ"ט עו"ד בשיעור 3,500 ש"ח (שלושת אלפים חמש מאות), בצירוף מע"מ.
ידוע לי, כי מספר חברים מהאתר כבר טופלו לאחרונה ע"י עו"ד לירן מורנו והיו מאוד מרוצים, כאשר מהיכרותי האישית עמו, מדובר בעו"ד רציני ומנוסה ואני בטוח שכל מי שיסתייע בשירותיו המשפטיים יזכה לשירות מהיר, אדיב וברמה המקצועית הגבוהה ביותר !
כמו כן, בקרוב יעלו מבצעי הנחה משפטיים בתחומים נוספים, אז נשאיר לכם קצת הפתעות להמשך הדרך...
*הערה: המבצע בתוקף ל-3 חודשים מהיום;