ציטוט פורסם במקור על ידי ori88
האתר מעודד ביקורת. אז הנה כמה ביקורות לגבי יולי. אשמח להתיחסות

1. ע"פ הודעת האתר, אסטרטגיה 4.7.10 הניבה 5% רווח. מדוע היא מצוינת בסיכום כ - 10%
2. ע"פ ניהול האסטרטגיה של 18.7.10 ותגובות הגולשים, ניתן היה להבין שרוב רובם של הגולשים נמצאים בהפסד. אז איך היא מדווחת כ - 0 רווח.
3. ההתעלמות של האתר מהעמלות של כתיבה ומכירה מביאות לכך ש - 10% הוא ברוטו לחלוטין. בניקוי העמלות זה יותר נמוך. לכולם יש עמלות. ניתן להתחשב בעמלות של 2 ש"ח לפעולה וכך החישוב יהיה יותר מדויק ויותר ריאלי.

אם טעיתי בנ"ל , אני מתנצל מראש.
בכל מקרה, הביקורת לא מורידה פסיק מההערכה העצומה שיש לי לאתר ולשחקן.

אורי
מסכים עם הקביעה.

אני מעריך מאוד את פועלו של שחקן ומפיק ממנה תועלת. אבל חשוב להעמיד דברים על דיוקם.
המחירים שמפורסמים ע"י שחקן הם פעמים רבות "מחירים על הנייר" לא ניתן להשיגם בשוק גם אם מבוצעים דקות ספורות לאחר פרסום אסט' או תיקון. לכן ככל שהאסט' דורשות יותר תיקונים, הפער בין המחירים שמצליחים להשיג לבין המפורסמים ע"י שחקן, הולך וגדל - כך גם הפער בין חישוב הרווח/ הפסד של האסטרטגיה.

אני לדוגמה ביצעתי בצורה דקדקנית ומיידית את כל הביצועים של אסט' 18/7 ויצאתי עם הפסד של כ-30% לפני עמלות.

בעבר גם נאלצתי לסגור אסטרטגיות בהפסד קל למרות כשיצאה הודעה על סגירה ברווח 5-10%.

שוב אני רוצה להודות לשחקן על פועלו, רק למען הסדר הטוב אני מבקש להעמיד דברים על דיוקם.

אני ממליץ לשחקן לתכן ולנהל את האסט' ע"פ המחירים שמפורסמים ע"י חברי האתר לאחר ביצוע מיידי של האסט' כך ימנעו רוב הבעיות (למעט מקרי קיצון של שוק בורח מייד לאחר פרסום אסט').אני למשל מפרסם מייד את מחירי הביצוע שלי לאחר הקמת אסט' או תיקון.