ציטוט פורסם במקור על ידי Bursa_Guy
אני רק רוצה להוסיף שבשוקת אם כבר מקרבים, אז מלעים לדעתי משמעותית את הסיכון (ראו את דמי כיס עם P1110) תמורת כמה "פינאטס" שהוא השיג מהכתיבה. ואם ארה"ב היתה מסימת היום מינוס אחוז...

אני חושב שמי שרוצה לישון כל החודש בשקט, לא אמור לקרב פשוטו כמשמעו.
ומי שרוצה לעשות קרובים טובה יעשה אם פשוט יבצע את האסטרטגיה השבועית של השחקן ותחילת החודש וירוץ איתה עד לסגירה.. לפחות אלה התובנות שלי לעצמי.

מעניין מה יהיה בספטמבר השחור...
שווה לבדוק לאורך השנים כמה ספטמברים באמת היו שחורים וכמה לבנים, יש מתנדבים?
הבעיה היא לא בעצם הקירוב אלא בקירבת הקירוב.

בסטייה הנוכחית, כאשר אתה שם לעצמך מטרה להשיג את ה5% החודשי, עליך לקרב ולהתקרב יתר על המידה.

בסטייה 20 ניתן היה לקבל תקבול דומה (או אף מעט גבוה יותר) בקירוב ל1100, ובסטייה 25 ייתכן וניתן היה להסתפק ב1090.

בנוגע ל1110 עצמו, אינני חושב שהוא היה בסיכון ממשי השבוע (אם ארה"ב הייתה סוגרת ירידה של אחוז עדיין לא היינו מגיעים לשם, זאת עקב העובדה שבסיום המסחר כאן החוזים כבר הראו -0.7% והמדד כבר גילם את רוב הבשורה).

לטעמי 1190 היה מסוכן הרבה יותר! התעוזה לקרב מ1200 ל1190 כאשר המדד מעל 1160 ראויה לשבח, אך ייתכן שנובעת מחמדנות יתר וזניחת הכללים, דבר שעלול לעלות ביוקר להבא (ואין ברצוני להרחיב לגבי הקירוב שהוצע כאן לP1130..).

הגבולות שאני משתדל לשמור עליהם בקירובים (אם נתעלם לרגע מהסטייה ומהרווח) הם 2% + 0.5% לכל יום מהפקיעה, עד מרווח של 10% לפחות בתחילת החודש.

בקשר לספטמברים שחורים, אפקטיי ינוארי, ראליי סוף שנה ושאר ירקות - חסרי כל משמעות, שכן אין בעבר להשליך על ההווה, שכן אחרת כבר הפרצה הייתה מנוצלת ונסגרת.