הקפיצו את החוזים ראיתם
מכירת קמעונאית*מעל לצפי
הקפיצו את החוזים ראיתם
מכירת קמעונאית*מעל לצפי
אני חושב שמה שקורה בוול זה תיקון הרצת המאה לפני נפילה קשה
זה שלב סי של אליוט שיכול להגיע מקסימום 1140
מי חושב כך שיגיב
תודה
מה שטוב בתאוריית אליוט זה שיש לה לו מעט אלטרנטיבות.
וסוגי גלים רבים.
את הסיפרור הנכון, אתה תדע רק בדיעבד.
על כן רק בעוד מספר שבועות תדע עם צדקת.
גלי אליוט זה כמו חליפת גומי מחוייטת, כל אחד יכול לתפור לעצמו חליפה מתאימה, ואם לא יצאה טוב, אז תמיד אפשר למתוח פה ולכווץ שם, ובסוף החליפה יושבת "בול" עליך.פורסם במקור על ידי sun99
כל אחד יכול לספור לעצמו את הגלים כפי שהוא רוצה, ולהוסיף פרשנויות והסברים כאוות נפשו,
אם יוצא שצדק - היידד.
אם יוצא שטעה - אז הסיפרור שעשה, מסתבר שהיה רק חלק קטן מסיפרור מקיף יותר, ובסיפרור היותר רחב, מתחילים מחדש, וחוזר חלילה, עד שאחת לכמה נסיונות (כיווץ / הרחבה של סיפרורים) המציאות איכשהו "מסתדרת" לה לתוך הסיפרורים השונים, ואז "בינגו" אתם רואים שצדקתי.
אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם
זה אחרי תיקונים רבים ולפני הסוף בהצלבה של תעודות למיניהם דולר שורטים ויקס וכו
מקווה שתצא חליפה יפה
דוגמה ותבחן אותי דבר איתי מחר בסדר!!!?
היום פותח 1118 בסנופי יורד לכיוון 1098
- Maverick, כאן Buick, ושנינו נסכים על המשפט הבא:
For many firms, retail sales represent where the rubber meets the road
- אז האם מה שקורה בוול זה הרצת המאה לפני נפילה קשה? או האם זה "סי במול מז'ור" של אליוט או שופן? אני לא יודע, אבל מצאתי כתבה מהממת המצננת את וול הלוהטת, ומצורף כאן הקישור לכתבה.
- אבל הצרה היא שהאמת לא מנצחת את המומנטום בטווח הקצר, כך שתחושת הבטן שלי היא שהשחקנים מנצלים את הדשדוש של ת"א25 כדי להרחיק את מיגדל הקולים צפונה.
By Irwin Kellner, MarketWatch
PORT WASHINGTON, N.Y. (MarketWatch) -- If you want to know where the stock market is headed this year, you need to look through the front window, not the rear.
What you will see out of the rear window is corporate profits. They were pretty good in the second quarter of this year, but this offers little guidance for the balance of 2010.
http://www.marketwatch.com/story/earnin ... teid=yhoof
ביוייק אייך צפונה אני סומך על שחקן
חוץ מזה ראיתי 3000 כתיבות חדשות של 1120
תודה על הלינק אני אקרא