x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: מניות בנקים

מניות בנקים

שלום שחקן מעוף

אני מחזיק מניות של הבנקים הגדולים (לאומי ופועלים). זה יומיים יש רידות חזקות. מה הצפי שלך? האם לצאת בהפסד?

דוד

Re: מניות בנקים

האינטואיציה שלי אומרת שמחירי המניות הפועלים ולאומי יחזרו לרמות 8 שקלים פלוס מינוס לפני שיעלו שוב.
    יש לנו אחלה מפקח בנקים שמאפשר לבנקים לקזז הפסדים בהעלאת מרווחי אשראי למגזר הפרטי . אשראי שעולה היום לבנקים המסחריים חצי אחוז שנתי , נמכר ללקוחות פרטיים בלמעלה מ10% , המגזר הפרטי תמיד היה ותמיד יהיה מכרה הזהב של הבנקים בארץ . בנוסף , לבנקים שלנו אין נכסים רעילים , והצפי לשנה זו הוא חזרה לרמות הרווחים הגבוהות שלפני המשבר אולם בהדרגתיות , לכן הכל תלוי לאיזה טווח אתה מסתכל , לקצר - תמכור ומייד , אבל לבינוני והארוך אלה מניות שהשפל מאחוריהן והן צפויות לעלות .

שלום דוד.
    פועלים
    בטוח הייתי מוכר, לאומי אפשרי להמתין קצת.
    בכל מקרה יש מועדפות עליהן מהמגזר דוגמת מזרחי טפחות.

שלום שחקן
    אני מבין שאתה מעדיף את מזרחי טפחות על לאומי ופועלים.
    האם זה בגלל שמזרחי פחות מסןכנת או מכיוון שהסיכוי לעלית השער גדול יותר מפועלים ולאומי?
    אני מוכן להסתכן קצת על מנת לקבל תשאוה גבוהה יותר.
    תודה

שלום
    אני מחזיק תעודת סל של בנקים (תכלית בנקים) וככה אני נהנה גם מהעליות החזקות של כלל הבנקים ובמידה ויש בנק שנמצא ברמת סיכון גבוהה (פועלים) גם אם הוא יורד השפעתו אינה גדולה.
    בכל מקרה ההשקעה היום בבנקים היא מעולה אל תמכור נהפוכו תגדיל אחזקות כל פעם עוד ועוד (זה מה שאני עושה כבר שלושה חודשים).
    תזכור מייד עם פרסום מבחני הלחץ בארה"ב אתה תראה עלייה עוד יותר חזקה של הבנקים.
    מקווה שעזרתי האדם הזקוף.
    האדם הזקוף

האדם הזקוף ושחקן שלום,
    האדם ממליץ להגדיל אחזקות בבנקים בעוד שהשחקן בסקירתו היום ממליץ לממש ולמכור את מניות הבנקים הישראליים. אשמח להתיחסותכם:
    ההסתכלות שלי על ההשקעה בבנקים הישראלים אינה לצורך סיבוב ומימוש מהיר אלא לתווך של שבועות אם לא חודשים. האם עדיין אתם (שחקן והאדם) מחיזיקים בהמלצתכם למכור / להגדיל אחזקה בהתאם?
    תודה על ההתיחסות

אני סבור שמזרחי עדיפה בשל רמת סיכון פחותה ולא בשל תשואה עודפת.
    אם זה לא לסיבוב -כפי שציינתי בער המניות הללו בסופו של דבר יחזרו לרמות
    השיא שלהן גם אם זה יקח 3 שנים מהיום. אם זה טווח ההשקעה בוודאי שהיא כדאית.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות