x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 13

נושא: בקשת עצה

בקשת עצה

לדאבוני הרב באסטר' של 4/7 קניתי את ה- P1090 כי חשבתי שתהיינה ירידות, ואז אוכל לצאת מהאס'

את P1050 שהיה לי ניצלתי להגנה לשוקת כתבתי P1090 /

כרגע אני עם :
    כתיבה של 10 יחידות : C1060
    כתיבה של 10 יחידות : C1070
    קניה של 20 יחידות : C1080

גם אם אני מוכר וגם אם אני נשאר לפקיעה מצב זה מפסיד 30000 ש"ח
    בכל מצב מעל 1080
    (שהרי הסיכוי כמעט אפשי שהמעוף ירד ל-1060)

מה נכון לעשות?

Re: בקשת עצה

ההפרשים בין האופציות, קרובים ל 1000 ש"ח. מה שאומר שאין שם כמעט רכיב שחיקה. מחיר האופציות שם נובע בעיקר מהערך העצמי של האופציה.

אני לא רואה הרבה דברים שאפשר לעשות כרגע חוץ מההתלבטות אם שווה לסגור עכשיו (ואז ההפסד טיפה פחות מ 30,000) או לחכות ולקוות לירידות. אבל גם המתנה לא סביר שתיתן יותר מדי, כי אנחנו בשבוע פקיעה. צריך צניחה של המדדים ממש לאזור ה 1080 על מנת שההפסד יקטן.

צר לי שאני לא איש בשורות, אבל אני לא רואה דרך להציל את הכסף. מקסימום אפשר טיפונת להמתיק את הגלולה המרה על ידי מכירה של פוטים מחוץ לכסף.

ציטוט פורסם במקור על ידי david15
    לדאבוני הרב באסטר' של 4/7 קניתי את ה- P1090 כי חשבתי שתהיינה ירידות, ואז אוכל לצאת מהאס'

כרגע אני עם :

בכל מצב מעל 1080

מה נכון לעשות?
    עדיין לא מבין איך הצלחת להפוך אסטרטגיה שהיעד בהתחלה היה רווח של 2500 ש"ח (250 כפול 10 סטים שעשית) , עם מקסימום הפסד של נגיד 3000-3500 ש"ח (בהנחה כי התקבול הראשוני היה 26500-27000ש"ח), לאסטרטגיה, שנמצאת כרגע בהפסד עמוק , או בוא נגיד שמקסימום ההפסד בפקיעה מעל 1080, ושהנמצא כרגע 4.5 סטרייקים בתוך הכסף.

כמה שלא תמכור כעת פוטים של 1080 ותקנה 1060 להגנה, כל סט כזה יתן לך 50 ש"ח, ו- 30,000 חלקי 50 = 600 סטים.
    מה שנקרא לא בא בחשבון בריבוע, אפילו לא ממליץ לחשוב על זה

ואם ללכת על הצד של הקולים, זה או לקנות מרווחים עולים ולקוות להמשך עליות ע"מ שהם יכנסו לתוך הכסף וישלמו בפקיעה את מה שתפסיד מהאסטרטגיות, אבל באם המדד יורד אתה מפסיד עוד כסף, כי עד 1080 לא תהנה מירידה במדד. או להיפך, לכתוב מרווחים עולים ובתקבול לממן את ההפסד, אולם מנגד אתה חשוף לסיכון הולך וגדל באם המדד ימשיך לעלות.

בקיצור, מכיוון שהמדד גם הרחיק והעמיק לכדי 4.5 סטרייקים מאזור שיא ההפסד, וגם נכנסנו לשבוע הפקיעה שבו היווניות מתחדדות מאד בסטרייק שבכסף ונחלשות בסטרייקים מחוץ לכסף, כמעט בלתי אפשרי לתקן, אלא באם לוקחים עוד סיכון כפול ומכופל או אף יותר מכך.

לצערי איני יכול לחשוב על שיפוץ יעיל, כזה שלא יסכן אותך עוד יותר והרבה, ומאד אשמח לשמוע באם מישהו יעלה על רעיון שבו ניתן בתוספת סיכון קטן בלבד לחלץ אותך מהבעיה.

באם תרצה, אחרי הפקיעה, אוכל לעבור אתך שלב אחרי שלב באסטרטגיה שעשית, ולמצוא ביחד את כל נקודות הכשל אשר הביאו אותך למצב הנוכחי. לא שזה יחזיר את הכסף, אבל זה אולי ימנע ממך בעתיד שידור חוזר.
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

אם יש לך מספיק מזומן ותבצע את אס של שחקן מהיום (25/07) בכפולות של 30 תכסה את ההפסד בכל פקיעה בין 1110 ל 1130 (עם רווח שיא של יותר מ 20 אלף ב 1120)
    אבל זה בהנחה שתלך לפקיעה
    גם אם לא בודאי שתקזז מההפסד
    בכל מקרה נסה הודעה פרטית לשחקן
    ומנסיוני המר (יותר משלך אפילו) - אף פעם לא לתקן / לשנות ללא הוראה משחקן

בכל אופן בהצלחה
    אפי

דוד, אני מבין כי תיקון של שחקן מיום ה' האחרון לא עשית?

אני מבין כי צד הפוטים לא כתוב כלל, נכון?

כל האופציות שלך למעשה עמוק בכסף
    את התיקון לזה היה צריך לעשות מזמן
    כרגע אין לדעתי שום דרך לבצע תיקון אלה רק להפיק לקחים.

בברכה
    Long

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס
    ההפרשים בין האופציות, קרובים ל 1000 ש"ח. מה שאומר שאין שם כמעט רכיב שחיקה. מחיר האופציות שם נובע בעיקר מהערך העצמי של האופציה.

אני לא רואה הרבה דברים שאפשר לעשות כרגע חוץ מההתלבטות אם שווה לסגור עכשיו (ואז ההפסד טיפה פחות מ 30,000) או לחכות ולקוות לירידות. אבל גם המתנה לא סביר שתיתן יותר מדי, כי אנחנו בשבוע פקיעה. צריך צניחה של המדדים ממש לאזור ה 1080 על מנת שההפסד יקטן.

צר לי שאני לא איש בשורות, אבל אני לא רואה דרך להציל את הכסף. מקסימום אפשר טיפונת להמתיק את הגלולה המרה על ידי מכירה של פוטים מחוץ לכסף.
    תודה דמי כיס

בין 1080 ל-1070 אני אפסיד עוד יותר רק מתחת ל-1070 יקטן מ-30000.
    חשבתי שזו תהיה התשובה,
    אנסה לראות אם אוכל לתפוס איזה גל של עליה קטנה כדי להתחיל ללמכור בירידה כאם כי הן לא כל כך סחירות.

מחוץ לכסף כבר קניתי גם פוטים וגם קולים.

תודה

ציטוט פורסם במקור על ידי sun99
    דוד, אני מבין כי תיקון של שחקן מיום ה' האחרון לא עשית?

אני מבין כי צד הפוטים לא כתוב כלל, נכון?

??..

יש משהו אחד שאפשר (אולי) לעשות.
    זה ריסק שיכול להרע את מצבך באופן מבוקר, אבל במקרה של ירידות, יכול להשתלם.

כרגע, המצב הוא שהפסדת 30,000 ש"ח בכל מקרה.
    אופציות ההגנה שלך, שוות למעשה את הערך העצמי שלהן. 4700 ש"ח בקרוב.
    זאת אומרת, שבמקום לחכות לפקיעה על מנת לקבל את ה 4700 ש"ח האלו, אתה יכול למכור אותם עכשיו, ולהגן על עצמך במקום זה בנניח 1110.

אתה משלם על זה כרגע, ברכיב הריסק שיש ב C1110 ושכמעט לא קיים ב C1080. יש הפרש מסויים.

אבל! אם יש ירידות, אתה מרוויח בגדול. כל ירידה מתחת ל 1110, והרווח מתחיל לקטון משמעותית בקצב של 2000 ש"ח לנקודה. אם הפקיעה ב 1100, ירד לך ההפסד ב 20,000 ש"ח (כמובן פחות ההשקעה הנוספת).

אפשר לעשות זאת גם עם 1120. אבל אז ההשקעה הנוספת שלך, שיכולה גם ללכת לאיבוד יותר גדולה.

תחשוב טוב על זה. בכל אופן, זה רק רעיון ללא אחריות. תעשה אתה את החשבונות שלך.

בהצלחה!

ציטוט פורסם במקור על ידי david15

כרגע אני עם :

בכל מצב מעל 1080

מה נכון לעשות?
    הכותב בפורום זה עשוי ליהיות באסטרטגיה,אין אחריות.

האמת כואבת אולם פירותיה טובים לנפש.

.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות