זה לא מדוייק,

תחילה היתה עלייה יפה, ללא רכישות של החברה, כמו שנצפה מראש...

גם הירידה שבאה לאחר מכן נצפתה - למרות שעוצמתה היתה מעבר לכל ספק גדולה מהצפוי. לדבר זה, כפי שכבר נכתב בעבר, תרמו מספר גורמים (קניות גדולות במחירים יורדים, ירידות רוחביות בשוק...) ולמרות שבהחלט היה עדיף לצאת עם הגל הראשון ולא להמתין לגל השני, מיצוע כבר היה מכניס אותך לרווח (או קרוב אליו).

נוכל לציין כי הודעה על המשך רכישות (או נכון יותר הרחבה של כמות הרכישות המותרת) לא צפוייה בזמן הקרוב שכן עדיין מאושרת כמות גדולה לרכישה (כלומר החברה יוכלה להמשיך לרכוש בשקט - כפי שהיא עושה).

הצד החיובי ביותר בהודעה זו היא בכך שקופת המזומנים גדלה במקביל למחיקת חוב משמעותית נוספת - מה שיאפשר לחברה לשלם את הפדיונות בסדרות האחרות בשנתיים הקרובות ללא בעיה.

מי שזוכר ההשקעה מלכתחילה היתה תחת ההנחה של המתנה לפדיון בסדרות האחרות. ע"י אבטחת התשלמים הנ"ל בעצם הורדנו את הסיכון בהשקעה בנייר זה באופן עקיף.