ציטוט פורסם במקור על ידי dfrog
גיל,
תודה על התגובה המפורטת.
אם תעיין בתגובות המודקמות שלי, כן צייניתי ש 20 קולים כתובים יהיו עם הגנה צמודה.
"חשבתי בהתחלה לסגור ולכתוב מרווח בקולים, אבל אם לדוגמה ללכת על קול 1120 עם הגנה ב 1130".
תגובות מהסוג הזה מוכיחות לי פעם נוספת שעדיף תמיד להתמודד עם הסוגייה עם הידע המצומצם שיש לי מאשר לפנות בפומבי לקבל עצה (לא ביקשתי יותר מזה, וגם אם לא היו עונים זה גם היה בסדר), כי תמיד יהיו תגובות מהסוג הזה.
הוצאת את הדיון הזה מהפרופורציות.
רק הצלחות שיהיו לך ולכולם.
הי דן,

1. אוקי, טעיתי בעניין של 20 מרווחים, כן ציינת הגנה.
2. לגמרי לא מסכים שעדיף להתמודד לבד עם סוגיות כאלו,
3. צורת התגובה שלי, והדברים השונים שכתבתי בה, לא היו במטרה "לסגור" אותך, אלא רק להיפך. ואתן לך דוגמה טובה, מקרה שקרה לי:
לפני כחצי שנה, הגבתי בפורום מסויים (לא באתר זה), כתבתי משהו ושאלתי מספר דברים, אשר הסתברו כי היו די שגויים. אז יש שם חברה עם ידע ונסיון ששמים אותי בפינה השמאלית של הכיס הקטן, אבל אך אחד לא טרח לתקן אותי, הייתי עבורם כמו "אוויר", מה להם לטרוח לענות לאיזה דביל שהחליט פתאום לכתוב שטויות, הרי גם כך יש להם מספיק כתבני שטויות באתר שלהם.
אבל, היה שם אחד שנתן לי שם איזו סטירונת קטנה (ובאותו זמן חשבתי לעצמי, איזה נאחס הבנאדם הזה, למה חייב לקלקל). ואח"כ מישהו פנה אלי בפרטי, ומפה ושם, העניין התגלגל וסלל לי דרך שונה לגמרי להבנה של התחום.

אז, אכן יכולתי להתעלם, כי בסופו של דבר גם עזרו לך (ואיני מזלזל כלל בעזרה של sun99), וסביר שביום א' גם המדד יעזור לך, אבל הכוונה שלי הייתה לעזור לך בצורה שונה.
לעזור לך להבין שהבעיה לא הייתה שנתקעת עם שתי כתיבות עמוק בכסף, זו כבר התוצאה, הבעיה הייתה מדוע זה קרה לך (והמדד לא אשם בכך, גם לא אף אחד משחקני המעו"ף).
ולא בכדי הגבתי, היו כבר באתר תגובות של אנשים שנתקעו עם כתיבות חמורות בהרבה, ולא הרגשתי שיש באפשרותי לתרום להם במשהו. אבל, התקלה שקרתה לך אכן קרובה לליבי, ותאמין או לא, גם כואבת וגם מציקה לי, למרות שקרתה לך ולא לי, מפני שלפני 7 חודשים גרמתי לעצמי לבעיה דומה (אפילו יותר מסובכת, נכנסתי בהדרגה לקופסה כתובה של 30,000 שעליה קיבלתי תמורה של 3000 ש"ח, כלומר 27,000 הפסד בטוח). במשך 4 חודשים שלאחר מכן, כל מה שהצלחתי לעשות, ובקושי רב, זה לגלגל אותה קדימה ולקוות לטוב, ורק בחודשיים האחרונים (בעיקר בזכות הבנה שונה של משחק המעוף) הצלחתי להיפתר ממנה במחיר מאד מוזל של 2000 ש"ח.

זכותך המלאה לחשוב שאני ה- Bad guy , אבל לדעתי, עדיף להבין את מה שקרה, לא להילחם במעוף, לא לנסות לנחש מה יעשה המדד או להחליט שאין סיכוי שיזוז לאזור שבו השארת סיכון פתוח, אלא לזרום איתו, והכוונה לנסות להבין את המשחק.

מאחל לך רק בהצלחה, ואם תרצה, אשמח להרחיב בפרטי עוד כמה נקודות, משהו שונה, משהו שאולי יעזור בעתיד, ולבטח לא יזיק.