ציטוט פורסם במקור על ידי dfrog
........
........
גיל (רעננה) כתב:, וכתב , וכתב, וכתב, ואולי בסוף זה גם יעזור למישהו.
........
קצת פרטים על עצמי:
מתעסק באופציות מזה כשנה, בעיקר בשוקת רחבה, ובדר"כ בהצלחה רבה.
את שוק המעוף הכרתי בזכות השחקן, עברתי דרך האתר קורס א' בהתחלה ולפני זמן קצר קורס ב' (שניהם אצל יוסי) - אוקי, נותן קצת מידע על הידע שלך.

כמו שכבר כתבתי, קול 1070 זה לא היה הימור אלא חלק מהאסטרטגיה שבניתי בנוסף לשוקת רחבה -

טוב, אתה טוען שלא היה הימור, אני חושב שכן, וללא קשר אם היה חלק מאסטרטגיה. ולמה הימור, ומדוע לא חשוב מה היה קודם (אפילו אם בגילגול הקודם היה חלק אינטגראלי מאסטרטגיה רב מערכתית), מהסיבה הפשוטה - מבחן התוצאה, והתוצאה היא שכשהמדד עולה מעל 1080 אתה חשוף, כמה חשוף - אין לי מושג, אבל מספיק חשוף בכדי שכשהמדד יגיע ל-1110 אתה תצעק גוועלד.

עד כאן החשיפה הכספית, ומה עם החשיפה התקשורתית בפני באי האתר (ואגב טוב שכך עשית) זה מוסיף עוד חיזוק לטענתי כי ביצעת הימור.
"דאגת גם להשאיר הרבה מאוד בטחונות פנויים למקרה שמשהו ישתבש (כפי שבאמת קרה )" ,
יודע מה , זה אפילו גרוע יותר ממה שחשבתי קודם, כלומר, לא רק שביצעת הימור, אתה אפילו מודע לכך (או ביודעין, או בתת מודע - אתה יודע שאין לך מושג עד היכן המדד עלול להגיע ומפני שלקת הימור, השארת הרבה בטחונות רזרבים, שמא תצטרך גדוד שלם שיחלץ את הקולים באם ישקעו בבוץ טובעני).

מקווה שהנקודה הזו מספיק ברורה לא רק לדן, אלא לכל אחד שחושב להציב גבולות למדד (גבול עליון, כתיבת שחקנים, מגדלי קולים או אפילו כמו ששמעתי פעם מאיזה גאון תורן "משטחי פוטים נגד החלקה").
מבלי לפגוע חלילה בדן, אבל אתה בטוח שעשית קורס ב (למתקדמים), ואם עשית אותו , לאן התקדמת ?

התקדמת לזה שאתה בכלל שוקל בתור אפשרות לכתוב עוד 20 קולים בכדי לממן קניית 2 קול 1070 בחזרה. ועוד מילא, לכתוב 20 קול בכדי לממן, אבל משום מה לא ראיתי שציינת גם קניית 10-20-30 קולים עוד יותר גבוהים, כדי שלפחות יגנו במשהו על קהילת הקולים הכתובים החדשה.

ידידי, אם הכסף שלך חשוב לך, ואם עשית קורס ב, ואם קורס ב' אמור ללמד דברים שיעזרו לסחור טוב יותר, נראה לי שזה לא יכול ללכת ביחד:
או שעשית קורס ב'+ קורס ב אכן עוזר לסחור טוב יותר, ואז המסקנה שהכסף כנראה לא חשוב לך,
או שקורס ב' עוזר לסחור + הכסף כן חשוב לך, אזי כנראה שנכחת בקורס ב' אבל לא ממש "היית" שם,
או שהכסך חשוב לך, וגם היית בקורס וגם התרכזת ולמדת היטב, ואם כך, ........השלם בעצמך את המסקנה השלישית.

שתבין - איני שופט אותך, ולחלוטין איני מתיימר לתת לך ציון (החיים זה בית הספר הכי טוב, וחשבון המסחר נותן לך כל חודש מחדש את הציון הכי מדוייק), מה שאני מנסה להסביר, זה שבאופציות צריך להבין ע"מ לדעת לתכנן- מה, איך ולמה אתה עושה, וצריך לתכנן ע"מ שתוכל לבצע, ולבסוף בא הביצוע שאמור לגרום לכסף לעבור מהכיס של אלו שלא מבינים מה עושים, לכיס של אלו שכן.

לילה טוב ושבת שלום.

נ.ב.
וול סטריט, היום נתנה לך את החלק שלה במה שנקרא "מזל",
כנראה ביום ראשון מהמדד תקבל גם חנינה או לפחות חופשה להתאוורר.
נצל זאת ע"מ לצאת מהבעיה שאליה נכנסת, ונסה לנצל את מה שכתבתי, כדי שלא תצטרך יותר מדי "מזלים" וחנינות בהמשך.

מקווה
הצלחות לכולם!