קצת על פרולור מזוית ראיה של ביוכימיאי ופיזיולוג (ממש עוד כמה חודשים אפשר יהיה לקרוא לי ד"ר ),

תפרולור יש יתרון גדול, היא אינה מנסה חלהמציא תרופה יש מאין, כמו חברות אחרות, פיתוח אשר דורש המון ממון ואורך רוח.

לפרולור יש פשוט פטנט מדהים, הם לקחו Signal peptide שזה למעשה רצף של ח' אמינו המוכר ע"י התא וע"י מערכות התא השונות ומונע מהם לפרק את החלבון אליהן מצומד אותו סינגל.

לקחו החבר'ה של פרולור וחיברו אותו לאינסולין, שזהו הורמון אבל הורמון שהוא למשה חלבון, עם כמה קשרים די-סולפידים באמצע (פחות קריטי למשקיעים). הסינגל הזה יגרום לאינסולין להיות יציב יוצ רולא להתפרק ע"י מערכות הגוף, יציבותו תגרום בשיפור איכות חייהם של חולי הסכרת מאחר והם לא יצטרכו להזריק באופן יומיומי.

השאלה שצריכה להישאל היא, מי יבקר את רמת ההורמון וכיצד יבוצעו הבדיקות של מתי וכמה יש להזריק מנה נוספת, כי גם לבדיקות הדם חובה לעשות דיקור, אבל זו כבר שאלה אחרת.

אפרופו לאורמד, יש גם אחלה פתרון...והוא החדרת האינסולין בצורה אוראלית, אם הם יעשו שת"פ זה בכלל יהיה פנטסטי.

לסיכום אני חושב שלפרולור עדין יש פוטנציאל, לפחות מהזוית המדעית, אבל אני בטוח שזה גם יקרין על הזוית הפיננסית, כי אם הפטנט טוב, אז החברה תעלה בשוויה.

תגידו שמתם לב להזדמנות האיסוף בקמהדע?

משקיע בב"ש