בניגוד לאריאל אני אופטימי יותר לגבי סיטי . הירידות במניה לא נבעו מההפסדים שלה אלא מחוסר הודאות של המשקיעים לגבי עומק הבור שבו היא נמצאת , ככה זה תמיד עבד בזמן משבר , וההוכחה לכך היא העליות החדות במדד המעוף למרות נתוני המאקרו העגומים של כלכלת ישראל - מאותה הסיבה שהמשקיעים סבורים שהרע מכל מאחורינו .
גם אם סיטי תצטרך להמשיך לגייס הון נוסף אני לא צופה ירידות חדות נוספות במניה . לגבי פרסום תוצאות מבחני הלחץ , יש סיכוי שהשורטיסטים (ואני בניהם) יעשו עליה סיבוב נוסף וקצר עקב החוק של "קנה בשמועות ומכור בחדשות" אבל גם אז אני לא צופה ירידות חדות , ואלה יהיו שיתקנו למעלה ימים ספורים לאחר מכן .
לגבי הטווח הארוך , החברה לא תפשוט רגל , אולם זה לא מבטיח לה עתיד ורוד מכיוון שבמקרה של קשיי השרדות של החברה , הממשל ימשיך להזרים לה הון וכתוצאה מכך דילול נוסף של בעלי המניות .
לגבי רמות המחירים לטווח הארוך , אתם יכולם לשכוח מרמות של 20-30 דולר מכיוון שלאחר הדילול שנעשה בפברואר , כל מניה אוחזת ברבע מההון של מה שהיא אחזה לפני הדילול , כך שכל עוד הממשל לא ימכור את אחזקותיו (מה שבהחלט צפוי לקרות במידה והחברה תתאושש) , שווי המניה לא צפוי להתבסס מעל 10 דולר גם בטווח הארוך .
לסיכום , המניה כמעט בודאות תעלה בעשרות אחוזים עוד השנה וצפויה להמשיך לעלות בתום המשבר , אולם החברה תצטרך לשרוף את רוב הרווחים שלה כדי להחזיר את החובות לממשל , וללא חטיבות הברוקראז' שלה שהיא מוכרת בימים אלה בקצב גבוה , אני לא צופה שהרווחים הצפויים מהחטיבות הקמעונאיות שלה יכסו במהרה את חובותיה , כך שההתאוששות תהיה ארוכה מהצפוי , ולא הייתי ממליץ להחזיק במניה לאחר הראלי הבא שלה .