x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: מניית סיטי C

מניית סיטי C

שלום רב!
    ביום חמישי אמורים להתפרסם מבחני הלחץ של הבנקים, איך אתה חושב שזה אמור להשפיע על מניית סיטיגרופ?
    מחזיק בסכום דיי גדול במנייה

Re: מניית סיטי C

היי,

גם אני מחזיק בה. לדעתי סיטי לא טיפול אבל יכולים להיות הפסדים בטווח הקרוב.

אם יש לך סבלנות תחכה (טווח ארוך- שנה לפחות) ואם יש לך קצת תעוזה תקנה עכשיו עוד.

בהצלחה

אני עוקב אחר מניית סיטי בנק
    ירדה מ59דולר ל-1דולר. כרגע באיזור 3 דולר
    לפי הנראה, היא תצטרף לגייס מיליארדי דולרים. בזמנים כאלה יהיה די קשה
    יכול להיות שבעתיד הרחוב היא אכן תצא מהמשבר אם לא תפשוט את הרגל אולם זה יקח זמן רב, לעניית דעתי הרבה למעלה משנה
    יכול להיות שבעוד שנים מספר, כשהמצב הכלכלי בארה"ב ובעולם ישתפר, היא אפילו תגיע ל30-50דולר כך שבהחלט יכול להיות שההשקעה בה לטווח רחוק מאוד תשתלם
    ויש להדגיש, הכל השערות ומשאלות לב. אף אחד לא יודע בוודאות היות ומשבר מסוג זה מעולם לא חווה העולם
    שבוע טוב לכולם

בניגוד לאריאל אני אופטימי יותר לגבי סיטי . הירידות במניה לא נבעו מההפסדים שלה אלא מחוסר הודאות של המשקיעים לגבי עומק הבור שבו היא נמצאת , ככה זה תמיד עבד בזמן משבר , וההוכחה לכך היא העליות החדות במדד המעוף למרות נתוני המאקרו העגומים של כלכלת ישראל - מאותה הסיבה שהמשקיעים סבורים שהרע מכל מאחורינו .
    גם אם סיטי תצטרך להמשיך לגייס הון נוסף אני לא צופה ירידות חדות נוספות במניה . לגבי פרסום תוצאות מבחני הלחץ , יש סיכוי שהשורטיסטים (ואני בניהם) יעשו עליה סיבוב נוסף וקצר עקב החוק של "קנה בשמועות ומכור בחדשות" אבל גם אז אני לא צופה ירידות חדות , ואלה יהיו שיתקנו למעלה ימים ספורים לאחר מכן .
    לגבי הטווח הארוך , החברה לא תפשוט רגל , אולם זה לא מבטיח לה עתיד ורוד מכיוון שבמקרה של קשיי השרדות של החברה , הממשל ימשיך להזרים לה הון וכתוצאה מכך דילול נוסף של בעלי המניות .
    לגבי רמות המחירים לטווח הארוך , אתם יכולם לשכוח מרמות של 20-30 דולר מכיוון שלאחר הדילול שנעשה בפברואר , כל מניה אוחזת ברבע מההון של מה שהיא אחזה לפני הדילול , כך שכל עוד הממשל לא ימכור את אחזקותיו (מה שבהחלט צפוי לקרות במידה והחברה תתאושש) , שווי המניה לא צפוי להתבסס מעל 10 דולר גם בטווח הארוך .
    לסיכום , המניה כמעט בודאות תעלה בעשרות אחוזים עוד השנה וצפויה להמשיך לעלות בתום המשבר , אולם החברה תצטרך לשרוף את רוב הרווחים שלה כדי להחזיר את החובות לממשל , וללא חטיבות הברוקראז' שלה שהיא מוכרת בימים אלה בקצב גבוה , אני לא צופה שהרווחים הצפויים מהחטיבות הקמעונאיות שלה יכסו במהרה את חובותיה , כך שההתאוששות תהיה ארוכה מהצפוי , ולא הייתי ממליץ להחזיק במניה לאחר הראלי הבא שלה .

כמובן שסיטי יכולה להיפגע, הכל תלוי בתוצאות המבחנים ועד כמה סיטי
    זקוקה לגיוס הון נוסף.
    הייתי מציע למכור ובמידה והרוח החיובית נשארת לחזור אחרי תוצאות המבחנים.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות