972 פשוט עד 11 השחקנים מסדרים ידיים,והחשוב ביותר שהמחירים אמיתיים יותר.פורסם במקור על ידי as972
972 פשוט עד 11 השחקנים מסדרים ידיים,והחשוב ביותר שהמחירים אמיתיים יותר.פורסם במקור על ידי as972
הכותב בפורום זה עשוי ליהיות באסטרטגיה,אין אחריות.
האמת כואבת אולם פירותיה טובים לנפש.
.
קשה לי להבין את ההיגיון בקופסה שהצעת.פורסם במקור על ידי mosheb
(ולפני שאתה מתרגז, רק כתבתי שקשה לי להבין את ההגיון. לא אמרתי שאין שם היגיון. הרי סיכמנו כבר שאני לא מבין כל כך הרבה... ).
אם אני מבין נכון (ואולי אני לא), אז החלק הראשון של הקופסה, זה הימור על כיוון, כמו אחרון המהמרים המטורפים מהצ'ט. בדוגמא שנתת ב Zerosum, אתה מהמר על ירידות. אם יש עליות אתה אוכל אותה, כי השקעת כסף, וערך ההשקעה יורד (עד ל 0 בפקיעה).
ואם הצלחת ויש ירידות, אז אתה סוגר את הקופסה על ידי מכירה של פוטים. גם כאן אני לא מבין את ההיגיון. כי הרווח הוא אותו הרווח בדיוק כמו סגירה של הפוזציה, מלבד העניין שאת הכסף תקבל בפקיעה במקום מייד. הדבר היחיד שאני רואה כאן זה שסגירת קופסה יותר קלה לפעמים בגלל ענייני נזילות וביצוע פחות פעולות.
אוקיי, תודה על ההסבר משה הבנתי את הקופסה, אך נגיד והשוק עלה עברתי לקונדור ואחר כך השוק ירד מתחת לגבול תחתון?
אם תעבוד נכון עם סטופ צמוד,בסופו של חודש תרויח יותר מאשר תפסיד.פורסם במקור על ידי haydance
תעבוד קופסאות בלבד לשתי הכיוונים עם סטופ צמוד לשתי הצדדים,
תיתאמן וירטואלי עד שתיתפוס את הפרינציפ,
העיקר סטופ צמוד.
.
למה הכוונה מסדרים ידיים ומדוע הם עושים זאת עד השעה 11 ולא 10:30 או 11:30 לדוגמא?
תודה ושבוע טוב
![]()
זה עניין של מעקב מתי כדאי להתחיל לעבוד.פורסם במקור על ידי as972
עד 11 בדרך כלל אין כיוון לשוק+מחירים לא נכונים.
.
תודה משה.פורסם במקור על ידי mosheb
עידן.