הסקירה הנוכחית מתפרסמת כאן באופן בלעדי לחברי אתר שחקן מעוף ותתפרסם לכלל הציבור אצלי באתר מחר בצהריים.
לקריאת הסקירה לחצו על הקישור הבא
http://www.jackbar.net/pdf_files/28-06-10.pdf
בהצלחה
ג'קי
הסקירה הנוכחית מתפרסמת כאן באופן בלעדי לחברי אתר שחקן מעוף ותתפרסם לכלל הציבור אצלי באתר מחר בצהריים.
לקריאת הסקירה לחצו על הקישור הבא
http://www.jackbar.net/pdf_files/28-06-10.pdf
בהצלחה
ג'קי
איתותי שפל/סיכון והתנהגות מחזורי מסחר
נלמדים בקורס לניתוח טכני המתקיימים בת"א ובחיפה.
פרטים בפורום "קורסים והשכלה"
בסקירה, בעמ' 2 במשפט הראשון - צריך להיות "לרמת 1137 נקודות", נכון?
ג'קי תודה רבה - זו היתה אחת הסקירות הטובות והמלמדות ביותר
שקראתי עד היום, ראיית השוק שלך לא משאירה מקום לשאלות.
אתה תותח !!!
אין לראות בנאמר המלצה לרכישה או למכירה של נייר ערך.
הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.
רואה - אכן 1137 הנקודות.
ניסן- תודה לך על הפרגון
ג'קי
- הוא חתן פרס נובל לכלכלה, והוא מעריך כי העולם עומד בפני שפל כלכלי נוסף בעקבות החלטה שגויה של G20 על הקיצוצים שיבצעו הממשלות ברחבי העולם, ולהלן הקישור לכתבה המלאה בכלכליסט:
http://www.calcalist.co.il/markets/arti ... 43,00.html
סאסי שלום,
השיטה הטכנית אינה מחליפה קריאה בקפה או קריאה בקלפים. ראיתי לא מעט אנשים שמנסים את כוחה של השיטה בחיזוי עתידות כולל מתן תאריכים ספציפיים שבו יתרחשו מפולות ושאר מרעי בשין. נער הייתי וגם זקנתי וגם בעברי ניסיתי לקבוע לעתיד מה הוא יעשה עד שהבנתי שאני לא עוסק בתורה הטכנית אלא בתורת הנסתר.
אילו הייתי יודע מה צופן לנו העתיד אני מניח שיכולתי לעשות דברים אחרת הבעיה שאף אחד לא יודע מה יקרה בשניה הבאה. השיטה הטכנית אוגרת ומעבדת את כל המידע של השניה הנוכחית ולפי התוצאה שהתקבלה היא יכולה לקבוע מה ההסתברות שיקרה כך וכך בשניה הבאה (שים לב, הסתברות ולא דבר מדעי ומוכח)
על כן, כל עוד לא הופיעו התסמינים בשניה הנוכחית לא ניתן לקבוע מה יהיה בשניה הבאה קרי כל עוד לא יופיעו אותם ארועי מקרו לא נוכל לשכלל אותם בתוך המידע (הארועים משאירים חותם על הגרף עוד בטרם פורסמו לקהל הרחב וזאת ע"י פעולות אותם מבצעים המשקיעים בעלי מידע פנים)
בהצלחה
ג'קי
- חיכיתי והמתנתי עד היום כדי לראות מי ניצח את מי? קרוגמן ככתוב? או כבודו בחרב פיפיות טכני ניצח אותו, המנחש העלוב?
- ואכן כי כן, בחמישי+ראשון+שני+שלישי נתנה ת"א25 את העדיפות לשיטה הטכנית, ורואי השחורות קוראים בקפה השחור או בקלפי הטארוט.
- אך יחד עם זאת אסור להכנס לאופוריה של עליות כי וול סטריט עוד לא אמרה את המילה האחרונה, וחוץ מזה אין כאן סתירה בין קרוגמן לכבודו, כי השיטה הטכנית מנצחת לטווח הקצר ונבואת קרוגמן עלולה להתגשם לטווח הבינוני, תודה, ששי
אכן במשפט האחרון שכבודו אמר הוא תימצת את מהות השיטה הטכנית.
הטכני מנצח בטווח הקצר וזאת הסיבה מדוע מסחר פאונדמנטלי תוך יומי קשה עד בלתי אפשרי. זמן עיבוד הנתונים של המשקיע הפשוט והמתוחכם כאחד הוא איטי לאין שיעור מזמן עיבוד הנתונים שעל הגרף.
מבחינת השיטה הטכנית העליות שראית בראשון - שני - שלישי הן לצורך תיקון טכני לירידות האחרונות ולא יותר מכך. בסיומן של העליות אנו צפויים להמשך ירידה.
בהצלחה
ג'קי
תוקן כבר שליש מהירידות , האם לדעתך יש לחכות כדי להיכנס לשורט
או שכדאי כבר עכשיו להתחיל להיכנס לאט לאט?
אגב ב-1049 יצאתי מכל הששורטים, גם בזכות הסקירה שלך, ועל כך תודתי לך.
אני חשבתי להיכנס מחר כאשר אני מעריך שהמעוף יתקרב ל1100 .
מה אתה אומר?
- דוד, אני חכם בלילה, כי לא העזתי לייעץ לך לפני וול סטריט, וזה מזכיר לי את הלוחש לסוסים, והיורה בחיצים אשר צייר את עיגולי המטרות בנקודות הפגיעה, אז הצלחת שיצאת ב-1049 מכל השורטים, ולמרות זאת, שלשום היינו באופוריה של עליות, ואתמול היינו בפאניקה של ירידות, ומחר נחזור לאופוריה של עליות, ואך ורק אייל גורביץ, וגם ג'קי שלנו, שומרים על קור רוח, ורואים את התמונה בזמןאמת, ולהלן דבריו של אייל גורביץ:
- אייל הצביע על הרמות בהן נגעו מדדי וול סטריט רגע לפני שהחלו לסגת, והוא הסביר: "ההיפוך של אתמול(=שלישי) מבטא את ההתנגדות שקיימת בדיוק באותה נקודה שבה הייתה קיימת בעבר רמת התמיכה", והוא הוסיף: "הדאו ג'ונס נתקל בהתנגדות ברמת ה-9,800 נקודות אותה שבר כלפי מטה רק לפני מספר ימים, והנאסד"ק נתקל בהתנגדות ברמת 2,200, וה-S&P500 ב-1040 הנקודות", והוא הסביר: "המשמעות היא שאותם קונים שרכשו מניות סביב רמת 1040, ונמצאים כרגע בהפסד, מעוניינים לחסל פוזיציות"
- אז למה אני מחזיק מאייל גורביץ יותר ממאיר ברק? כי מאיר התנבא על תום עידן השורט, והמעבר ללונג, ואילו אייל היה צנוע, והוא אמר: "כעת המבחן יעבור לימים הקרובים, וכישלון נוסף בחציית רמות אלו כלפי מעלה יהא איתות דובי לשוק"
- ואכן כי כן, מאיר הימר על המגמה, ואילו אייל נתן לנו את נקודת המבחן להסתעפות המגמה, ואכן כי כן, וול סטריט עמדה במבחן, ולא נכשלה בחציית הרמות האלו כלפי מעלה, וזה גם מה שהדליק את הסטופלוסים של השורטיסטים, לקראת סוף המסחר, תודה