x

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: סקירת מעוף 24.6.10

סקירת מעוף 24.6.10

עוקב אחרי הפורום כבר הרבה זמן ומנתח לעצמי כבר שנים אבל החלטתי פעם ראשונה להעלות סקירה שלי לשוק המעוף.

אשמח לחוות דעת ותגובות

http://img2.timg.co.il/forums/1_142758403.docx
    -------------------------------------
    אינני סוחר במקצועי וחוות דעת זו אינה מהווה בסיס להשקעה אלא מייצגת את דעותיי שלי בלבד

Re: סקירת מעוף 24.6.10

השרטותים מושקעים ישר כח.

התחזית לטווח ארוך, היא התחזית הפאסמית , ויש פאסימים יותר שמדברים על ירידה מי 590.

בכל מקרה בתחזית לטווח קצר "שמת את הראש שלך" באופן ברור.

אתה לא חושב שעל פי פבוניאצי רגיל, היה לנו עד כה כך:

ירידה מי 1240 ל- 1060 = 180 נקודות.

תיקון של כל הירידה צריך לנוע בין , 1180 ל-1128.

הגענו כבר , ל- 1136 וירדנו ל- 1090 , במידה ובשלב זה לא ירד מי 1080, על מנת להשלים זיג זג קלאסי, צריך יהיה להיות תיקון כלפי מעלה לכיוון 1160, ורק לאחר מכן נקודת החלטה האם יתרחש מהלך הירידות הגדול שאתה מכוון אליו.

ואתה צופה שבוע קרוב דישדוש קל ולאחר מכן ירידות חזקות.

בכל מקרה מה שטוב בכל התחזיות הללו שניתוח בדיעבד שלהם הוא הכי טוב.

אנו מנסים לנהל אסטרטגיה חודשית כך " מה לי ירידות מה לי עליות העיקר לא להפסיד ולנסות להגיע לחמישה אחוז חודשי תוך מזעור סיכונים"

כיוונים הכי טוב לקבוע בדיעבד.

בהצלחה.

רשמתי לעצמי.
    בהצלחה!
    R

כולנו ספקולנטים ומנסים לההוציא מהשוק את המקסימום האפשרי תוך ביטול כל הספקולציות האפשריות.
    הניתוח שצרפתי לא כוון לבניית אסטרטגיות יומיות אלא לקביעת כייוון השקעה "סולידי" יותר שייתמקד בשימוש בתעודות סל ומכשירים פיננסים נוספים לטווח הבינוני.

עם נסתכל על המגמה הראשית שימו לב למעשה השלמנו תבנית פסגה כפולה בטווח הארוך ותתבנית ראש כתפיים תושלם בסוף השבוע ע"י דישדוש קל. (מצורף גרף)
    יש לשים לב בעיקר *לסימטריית הכתפים הקרובה (צרה מאוד) ולשיפוע הראש כתפיים ההיסטורי לעומת הראש כתפיים החדש שנוצר.
    [attachment=1:oia5xpvd]ראש כתפיים- פסגה כפולה.PNG[/attachment:oia5xpvd]
    במגמה הקרובה נבנה לנו משולש מתכנס עם מחיר יעד לפריצה סביב 1020-1040 (תלוי מתי תתרחש הפריצה ולאיזה כיוון) והתכנסות סביב 1000(ראה גרף מצורף), יש לשים לב שהפריצה נעשית במחזורים מתאימים (בסביבות כפול מהמחזורים הרגילים)
    [attachment=0:oia5xpvd]משולש מתכנס יורד.PNG[/attachment:oia5xpvd]
    לסיכום אני אופטימיסת ביסודי וממש לא שורטיסט מובהק. אין דבר שארצה יותר מתקופת עליות שאיפה שלא תזרוק אבן תעשה כסף אבל העתיד לשנה הקרובה נראה לי עגום

לגבי אסטרטגיית מעוף בקרוב. אין לי טיפת התיימרות להבין ולו לרגע, רבע ממה ששחקן מבין ולכן האתר הזה חי קיים ומצליח כל כך.
    *
    אשמח לתגובות
    רן

רן,

שים לב , אם עולה מעל 1130 שובר המשולש כלפי מעלה?

כיצד לדעתך צריך להתיחס למצב שכל "הטכנאים" צופים לזה, לרבות ב- S&P500.

וכידוע אם כולם צופים שיקרה משהוא אחד בדרך כלל יקרה דבר אחר.

אבל בוא נעקוב , ותמשיך לעדכן.

מה שמעניין לא פחות, זה מה אמור לקרות במידה והתרחיש הזה לא יתקיים.

בגרף לטווח הארוך: מה שמפריע /חסר:

שים לב כי מספטמבר 2007 לדצמבר 2007 היו שלוש נסיונות לתקוף את השיא ורק לאחר מכן הגענו "למצב" אליו אתה מכוון.

ואלו כעת "חסר" לנו לפחות נסיון תקיפה משמעותי של השיא ב- 1240.

מה דעתך? *

לגבי התחזית האופטיפית של שבירת רמת ההתנגדות של 1130, שכמובן תהפך מיידית לרמת תמיכה חזקה במיוחד לאור המשמעות ההסטורית שלה במגמה ארוכת התווך
    [attachment=1:2urq9xf7]רמות תמיכה והתנגדות מיידיות.PNG[/attachment:2urq9xf7]

במקרה שכזה ובמידה וההתנגדות תישבר במחזורים מגובים לדעתי נראה נסיונות התאוששות של השוק שעל מנת שיהיו מוצלחים, עליהם בראשונה לשבור את רמות השיא הקודמות ולהגיע בסופו של דבר לטווח ה1330-1350 (תלוי בזמן שזה קורה).
    [attachment=0:2urq9xf7]קווי מגמה ארוכה.PNG[/attachment:2urq9xf7]
    דבר הנראה על פניו לא סביר עקב המצב הכלכלי הגלובלי והמצב הביטחוני אשר בו אנו מצויים כיום (ושמועות כגון נחיתות בסעודייה למטרת תקיפה באיראן בהחלט לא עוזרות למרות שלדעתי זו לא הייתה הסיבה לירידות של יום חמישי)

לגבי ספטמבר - דצמבר 2007 בזמנו היינו במגמה עולה שנגמרה בתבנית היפוך של פסגה משולשת אשר בסופו של דבר הפכה להיות הראש בתבנית הגדולה יותר של הראש כתפיים.
    שים לב לפרופורציות של התבנית ראש כתפיים ב2007-2008 לעומת התבנית הנוכחית הנראית חדה יותר וצרה יותר (משמע פחות נקודות תקיפה של ההתנגדות הקרובה).

אני מאמין שאנו בנקודת מפנה קשה כיום אבל בשבוע - שבועיים הקרובים נראה את השוק בוחר כיוון ו במידה והכיוון הנבחר יהיה מטה זה יהיה באגרסיביות.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות