הכמויות נובעות בדר"כ מהסיכון שאני מוכן לקחת נכון לזמן נתון.פורסם במקור על ידי erezk
למשל עכשיו, זה עדיין תחילת החודש, קשה לי לדעת איפה המדד יהיה סמוך לפקיעה. בגלל זה האסטרטגיה יחסית סימטרית, ובגלל זה אני עדיין לא מוכן לקחת סיכונים גדולים.
למשל, אם הייתי מבין שהשחקנים יצרו גבול תחתון מובהק באיזור ה 1000, הייתי יכול לשקול לבצע עוד כתיבות בחלק התחתון.
הויזואליות של הגרף רווח / הפסד בפקיעה + הניתוח רגישות באתר הנ"ל מאוד עוזרים לי להבין מה מצבי, מתי אני אהיה ברווח ומתי אני אהיה בבעיה.
אני אסביר לך את שיקוליי באיזור הרגל העליונה. מקווה שזה יעלה לך רעיונות ומחשבות משלך.
שם כרגע המצב נראה "די בטוח" לכתיבות. השחקנים ביצעו המון כתיבות ב 1120, 1130, השוק מדשדש עם נטייה לירידות.
עולה השאלה, למה לא לכתוב עוד CALL אחר או שניים, במיוחד שיש לי את ההר (אוכף מקורי על 1120)
אז איך שאני רואה זאת, באיזור העליון הפרמיות של ה CALL-ים די נמוכות. מול הסיכון שבכתיבה של הרבה CALL-ים, הפרמיה נמוכה מאוד. במידה ויש "קטסרופה" (לאסטרטגיה), והמדד טס ל 1150, אני אהיה בבעיה.
בגלל זה העדפתי לעזוב בשלב זה את הגבול העליון שלי, ולנסות לקחת כסף מהאיזור התחתון יותר.
תזכור שהרבה יותר קל לתקן נזק של CALL 1 כתוב, גם אם הוא על סטרייק נמוך, מאשר על 10 CALL-ים, שכתובים על סטרייק יותר גבוה. במקרה של סקוויזים ועליות חדות למינהן, מי שכתוב על כמויות גדולות, וקיבל עליהן פרמיה נמוכה יהיה בבעיה גדולה!